Last news in Fakti

23 Юни, 2020 18:18 1 668 3

Няма заразени сред тестваните студенти в СУ, контактни на Янаки Стоилов

  • янаки стоилов-
  • бсп-
  • софийски университет-
  • коронавирус

Всички помещения на Юридическия факултет на Алма Матер, където Стоилов е преподавател по Обща теория на правото, са дезинфекцирани

Няма заразени сред тестваните студенти в СУ, контактни на Янаки Стоилов - 1

Около 200 студенти по право, служители и преподаватели от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ бяха тествани за Covid-19, тъй като са били контактни на Янаки Стоилов, който даде положителна проба за коронавируса. 

Резултатите им са отрицателни, съобщи БНР.

Всички помещения на Юридическия факултет на Алма Матер, където Стоилов е преподавател по Обща теория на правото, са дезинфекцирани.

До сградите на университета временно се спира достъпът на всички хора - преподаватели, служители и студенти, които през последните 14 дни са имали близък контакт с проф. Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Руслан

    6 1 Отговор
    С какво да се заразят като няма зараза и вирус.
  • 2 Карадайъ за състоянието на Адемов

    4 0 Отговор
    Нормално е, снощи се чухме, ще видим.
  • 3 червен янаки

    2 0 Отговор
    вижте кои са преподаватели в софийския университет