Last news in Fakti

16 Декември, 2012 14:17 1 968 6

Лекари събраха пари за приюта на отец Иван

  • блс-
  • събор

Приключи Извънредния събор на лекарския съюз

Лекари събраха пари за приюта на отец Иван - 1
Снимка: Архив

При кворум, доста над необходимия за дейността на форума, днес Съборът приключи своята работа. Бяха разгледани всички точки по Дневния ред. Кодексът за професионална етика беше приет с пълно мнозинство (неговото публикуване след техническа обработка). Бяха приети единодушно и Правилата за добра практика, които ще бъдат внесени на Министерство на здравеопазването за обнародване, съобщиха от БЛС.

Решение за строителстовото на Дома на лекаря ще се вземе на следващия събор след провеждане на анкета сред съсловието за избор на вариант, по който да бъде извършено строителството.

Делегатите на Събора събраха и 1017 лв. в помощ на каузата на отец Иван в грижата му за бездомни хора. Преди Коледа, средствата ще бъдат връчени от ръководството на БЛС и членовете на УС.

При закриването на събора д-р Цв.Райчинов благодари на делегатите за изключително конструктивната работа, за търпението при обсъждане и приемане на огромния обем текстове и за това, че съсловието направи крачка напред в своето обединение и професионално израстване.

Форумът приключи с пожелания за Весела Коледа и успешна Нова година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Deutschmann

    0 0 Отговор
    Тази събрана сума, взима един лекар като рушвет на ден !
  • 2 Христова

    0 0 Отговор
    Това е грозно и обидно за лекарите!Всеки дарява според волята и възможностите си.
  • 3 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Отец ИВАН трябва да бъде удостоен с награда от правителството!,
    крайно време е!..........
  • 4 aaa

    0 0 Отговор
    tova darenie ot 1 4ovek li e .. za6toto tiq lekari za edin pregled mi zimat 50 leva ....
  • 5 ggg

    0 0 Отговор
    onezi gore da ne si razdavat bonusi,ami da dadat parite za tazi blagorodna kauza.
  • 6 иван

    0 0 Отговор
    онези гладните депутати трябва да дарят премиите за един месец поне на отец Иван много добър човек вместо да помагат на такива хора те гледат да ги съсипят ушким криза било пък си гласуват коледни премии трябва даимги вземат сас заплатите и даим дадат по 290 колкото е минималната заплата да карат месеца пък даги видя тогава трябва да изберът отец Иван за патриах там на местото на онзи кадето почина лека му пръс на човека ане да гледат как да съборят приюта