Last news in Fakti

7 Ноември, 2013 19:09 1 489 2

Изписаха Виктория, която беше наръгана

  • изписаха-
  • виктория-
  • алжирец-
  • наръгана

Днес от „Пирогов” изписаха момичето, което беще наръгано в центъра на София в събота срещу неделя от алжиреца Салахедин бин Аладин. Не се налага да се провежда допълнително лечение в домашни условия.

Виктория беше приета по спешност с рани в областта на главата, шията и ръцете. При постъпването си в болница тя имаше сериозна кръвозагуба.Раните й бяха обработени под упойка и тя беше настанена в травматологията на „Пирогов”.

Студентката беше намушкана с нож в нощта срещу събота по време на нощна смяна в малък магазин на ул. „Пиротска”. Нападателят й - алжирецът Салахедин бин Аладин на 20 години, бе заловен вчера при съвместна акция с гръцката полиция в Орестиада.

Около 2 ч. през нощта срещу събота, продавачката в магазинче за хранителни стоки видяла, че човек се опитва да вземе нещо. Тя се е опитала да го спре и той я е наръгал.

Мъжът успял да отмъкне около 300 лева от касата на магазина, след което избягал. Разследващите разполагат с видеозапис от камерите в района, от които се вижда целият развой на инцидента. Очевидци го подгонили, един от тях също пострада, тъй като е уцелен с паве от алжиреца, който му отмъкнал и телефона.

Още вчера Салахедин Бин Аладин бе докаран в София. Повдигнато му бе обвинение за нападението срещу Виктория - за грабеж, придружен с опит за убийство.

Оказа се ,че Салахедин Бин Аладин на 27 май е нападнал и ограбил и 35-годишният столичанин Тихомир Владимиров, съобщи "Дневник", позовавайки се на шефът на СДВР Ивайло Спиридонов. Досега извършителят не бил разкрит. Нападението станало само на метри от мястото, където бе наръгана Виктория. Владимиров също бил намушкан - 12 пъти.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 comment

    0 1 Отговор
    Сега боклука да го предоставят на роднините от мъжки пол на горкото момиче. Така поне ще се отърве само с бой. Че ако го добарат роднините от женски пол, ще го и разкъсат жив...

    Коментиран от #2

  • 2 Petar Daskalov

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "comment":

    Роднините от мъжки пол във вашата фамилия явно са много спокойни хора. Ако нещо такова се случи с моето дете, аз главата му ще клъцна на тоя..