Last news in Fakti

20 Януари, 2014 16:30 2 276 0

Здравният министър ориса бебето на 2014 година

  • бебе на годината-
  • таня андреева-
  • орисница-
  • стара загора

Таня Андреева пожела на малката Сиана да е смела

Здравният министър ориса бебето на 2014 година - 1
Снимка БТА

Здравният министър Таня Андреева ориса бебето Сиана, което се роди в първите минути на новата година.

„Орисвам те да бъдеш смела. Ако живееш така, че да подаряваш на другите светлина - ще вървиш по най-прекия път към любовта, която аз ти желая от сърце. Орисвам те, Сиана, да изживееш щастливо живота си и когато някога се обърнеш назад, да не съжаляваш за нито един миг от него".

Сиана Петкова е 26-то Бебе на годината и освен традиционния медальон на Бебе на годината получи куп подаръци по време на церемония в старозагорското родилно отделение. Областният управител на Стара Загора Живка Аладжова дари Сияна със златен медальон на Божията майка и пожела тя винаги да я закриля. Кметът на Стара Загора Живко Тодоров връчи Акта за раждане на родителите на момиченцето.

20-дневната Сиана се роди в 00:01 часа на 1 януари 2014 г. в АГ клиниката на МБАЛ "Проф. Стоян Киркович" АД-Стара Загора.

По стара традиция майката Силвия изми ръцете на екипа, водил раждането на момиченцето - д-р Ина Цонева и акушерката Магдалина Митева, както и на орисницата министър Таня Андреева. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА