Last news in Fakti

16 Февруари, 2014 11:46 2 927 0

Бик едва не уби жена в с. Драганица

  • бик-
  • не уби-
  • жена-
  • с. драганица

Трима души пострадаха

Бик едва не уби жена в с. Драганица - 1
Снимка: Новините от Монтана

Разярен бик едва не уби 82-годишна жена в с Драганица в петък. Баба Ана заедно с мъжа й дядо дядо Цветко работели в градината на къщата си. Гладното животно било на пасището и налетяло на дядо Цветко. Жена му се втурнала да го спасява и бикът я наранил сериозно.  Тя е със счупени ребра от лявата страна и тежки коремни разкъсвания.  Жената е настанена в реанимацията на монтанската болница, има опасност за живота й.

Двамата мъже , които спасили баба Ана също са пострадали, но по-леко. „Едва я отървахме, взех две тояги и така го подплаших”, разказва Истатко Александров, единият от спасителите, който е и комшия на възрастното семейство.

Това не е първият инцидент в селото. Заради недостатъчно храна, собственикът на животното, който има ферма там пускал животните на паша. Преди няколко години друг бик, пак налетял на дядо Цветко.

На снимката е един от спасителите на баба Ана.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА