7 Април, 2014 08:52 19 725 12

Защо остаряваме бързо?

  • ревита-
  • старост-
  • човек

Образът на младостта е неизменна част от съвременните представи за красота. Ето защо,остаряването е един от най-големите страхове на всеки човек.

Кога започват процесите на стареене? Няма до повярвате, но още след 25 годишна възраст!

КЪДЕ най-много проличава възрастта?

Запомнете!Нездравословният начин на живот, както и процесите на стареене, атакуват основно кожата, косата и костите! Затова, погрижете се първо за тях, ако искате да остарявате бавно и красиво!

Кои са отличителните признаци на стареенето?

1.Набръчкана, уморена кожа, изгубила тена и свежестта си.

2.Изкривена стойка, прегърбване.

3.Безжизнена, оредяла коса без блясък.

Млади и свежи – коя е тайната?

„На 36?! Изобщо не ти личат, изглеждаш далеч по-млад/а!” На кой не би му се искало да чуе това за себе си! Сигурно и вие сте срещали хора, чиито външен вид буди възхищение. И сте се чудили как става това. Да, при малък процент от случаите, може би е въпрос на късметлийски ген.

При всички останали е въпрос на правилна грижа!

Тайната е:

1. Да поддържате кожата и косата си в перфектно състояние.

2. Да  подхранвате костите и ставите си, за да бъдете достатъчно гъвкави, пластични и подвижни!

Храна за кожата, костите и косата!

Качественият хидролизиран колаген е единственото ефективно средство за красиви коса и кожа, и повече гъвкавост при движение. В съчетание с дълбоко хидратиращата хиалуронова киселина, колагенът може да направи чудеса с тялото ви. Колагенът е най-важният белтък на съединителната тъкан. Той участва в състава на сухожилията, костите  и хрущялите, отговаря за еластичността на тъканите и органите, и „слепва” всички клетки в организма. След 25 годишна възраст, производството на колаген рязко започва да намалява. Затова допълнителното му набавяне е абсолютно задължително, ако искаме да изглеждаме и да се чувстваме по-добре.

Няма друг като от Хидраплениш!

Хидраплениш е продукт със съдържание на хидролизиран колаген, ниско молекулярна хиалуронова киселина и хондроитин сулфат. Формулата на Хидраплениш - BioCellколаген®, е подкрепена с категорични данни за безопасност и ефективност. Благодарение на патентованата BioCellCollagenTMтехнология, никой друг продукт със съдържание на колаген и хиалуронова киселина, не би могъл да се сравни с Хидраплениш. Хидраплениш се отличава с висока бионаличност и прецизен молекулярен състав, усвояващ се на 100%. Действието на Хидраплениш е оценено в редица рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани проучвания, проведени в съответствие с добрата клинична практика. Резултатите от всички тях показват, че приемът на Хидраплениш води до значителни положителни промени в състоянието на кожата, косата и костите.

Основният компонент в Хидраплениш - BioCellколаген®дава удивителни резултати в изглаждането на кожата, заздравяването на косата и увеличаване гъвкавостта на тялото.

  • Клинично доказано е, че приемът от 1000 mg BioCellколаген®дневно в продължение на 12 седмици, води до значително редуциране на бръчките и фините линии. Кожата бива хидратирана в дълбочина. Свежестта и руменината са трайно възвърнати.
  • Клинично доказано е, че приемът на 2 гр BioCellколаген®дневно, елиминира болките и дискомфорта в ставите за период от 8 седмици. Гъвкавостта на тялото постепенно се увеличава, а стойката се подобрява.

За създаването на BioCellколаген®е използван колаген тип II, иззет от гръден хрушял на пиле. Хрущялът е най-чистият източник на колаген. BioCellКолаген® е произведен по специална, патентована технология, която подлага пилешкия гръден хрущял на филтриране, пречистване, концентриране, хидролиза и стерилизация.

Хидраплениш е продукт на американската марка Natures Way – лидерът в индустрията на хранителни и диетични продукти за здравето. Компания Nature’s Way залага на тристепенната гаранция за качество: сигурно съдържание, сигурно усвояване, сигурна ефикасност!

Търсете в аптеките! Както и онлайн на www.revita.bg


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 6 Отговор
  • 2 Бай Иван

    1 0 Отговор
    Намажете се с Хидраплениш и бузките ви , ще стара като на малко дете г...а! Най мразя стари чанти намазани като циганки на понеделник пазара! Трябва да остаряваме достойно а не като клоуни!
  • 3 Фикри Ферадов

    0 0 Отговор
    Статията е напълно ориентирана с цел реклама на някакво си химично съставно вещество,да бяхте писали поне какви естествени хранителни продукти биха помогнали
  • 4 Maya Laleva

    0 0 Отговор
    не виждам нищо притеснително в статията. може и де е реклама,но продукта наистина е много добър. предпочитам него отколкото да хода по скъпи дерматологични клиники където ще ти одерат кожата за една хиалуронова киселина.
  • 5 неутрален

    0 0 Отговор
    Щеше да е хубаво "Платена публикация" да излиза в началото с едри букви, а не да се вижда едвам едвам в края на публикацията.
    Иначе.. не мерси :)
  • 6 Ирина Пеева

    0 0 Отговор
    Ползвала съм различни продукти, но съм най-доволна от Хидраплениш. Една приятелка го ползваше и ми го препоръча. Ако знаех преди това, че колагена можеш да си го купиш в аптеката досега да съм спестила сума пари.
  • 7 Дарина Иванова

    0 0 Отговор
    Имах болки в ставите и Хидраплениш оправи нещата. Няма как да не съм доволна от продукт, който наистина действа. Сега го препоръчвам на всичките си приятели и познати.
  • 8 Marina Peeva

    0 0 Отговор
    е тука няма ли и други статии,които да представят отделни продукти. какво лошо има да прочетем нещичко за Хидраплениш.продуктът е добър и действа.

    Коментиран от #9

  • 9 Jesika

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Marina Peeva":

    Бихте ли обяснили как точно действа, колко време сте го пили за да има ефект и най-вече ме интересува помага ли при отпусната кожа?
  • 10 Marina Peeva

    0 0 Отговор
    пия го от известно време насам и резултата е видим. в началото си мислех че прекалено много се говори за този продукт,но смятам,че заслужава да го похвалим. иначе зависи колко е отпусната кожата,но мисля че е в състояние да я изглади и да премахне несъвършенства.
  • 11 Ели Тодорова

    0 0 Отговор
    След като родих ставите започнаха да ме болят. Една приятелка ми препоръча Хидраплениш и съм много доволна. Болките определено намаляха, препарата е добър.
  • 12 Vania ilieva

    0 0 Отговор
    Препарата е много добър. В началото и аз бях скептична, но се га вече го препоръчвам на всички приятелки. Какво недостойно има в това да изглеждаш и да се чувстваш добре.