16 Април, 2014 11:20 3 848 0

Как в Дания готвят бейби бум? - Видео

  • spies rejser-
  • дания-
  • бебета

През миналата 2013 г. в страната са се родили най-малко бебета за последните 27 години

Датската туристическа агенция Spies Rejser започна нестандартна реклама за борба срещу спада на раждаемостта. По данни на местната статистика през миналата 2013 г. в страната са се родили най-малко бебета за последните 27 години.

Рекламата на туристическата агенция посочва, че датчаните правят 46% повече секс по време на почивка и 10% от децата са заченати по време на екскурзия в чужбина.

За целта агенцията предлага сделка. Да се резервира почивка на нейния сайт и ако след това имаме заченато бебе по време на екскурзията, туристическата компания предлага тригодишни последващи пакети за почивка, но и всичко необходимо за новороденото.

Какво е накарало Spies Rejser да предложи тази оферта – правителството в Дания не прави нищо, за да реши проблема... Да ви звучи познато, а българи...?

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА