Last news in Fakti

20 Април, 2014 17:10 3 078 0

Двама загинали и шестима ранени при катастрофа на Околовръстното

  • катастрофа-
  • загинали-
  • ранени-
  • "околовръстен път"

Миниванът, с който пътували, излязъл от платното и се ударил в земен скат

Двама са загинали при пътен инцидент, станал тази нощ в столицата, съобщиха от пресцентъра на МВР. Минути преди полунощ миниван Citroen Xsara, движещ се по ул. „Околовръстен път“, излязъл от платното и се ударил в земен скат. При катастрофата са загинали двама мъже на 44 и 54 години.

Други шестима, сред които и шофиралият колата 23-годишен мъж, са пострадали. Жена и двама мъже са настанени в болнично заведение с опасност за живота. На шофьора е взета кръвна проба за анализ. Продължава работата по изясняване на причините, довели до пътния инцидент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА