Last news in Fakti

23 Април, 2014 07:00 15 468 3

Трансформирайте тялото си с тези 7 упражнения

  • здраве-
  • упражнения-
  • отслабване-
  • съвети-
  • тренировка

Лятото чука на вратата, а вие все още не сте във физическа форма

Лятото чука на вратата, а вие все още се чудите дали сте във форма? Дали и тази зима сте се поддали на изкушението да похапвате повече и да намалите движенията си до минимум? Дали трябва да отслабнете и как?

Ако търсите ефективни начини да трансформирате тялото си, ние ще ви предложим. Има няколко страхотни упражнения, които ще ви помогнат да стигнете до заветната цел – изваяно тяло. Тези упражнения са лесни, но ефективни и изгарянето  на нежеланите калории е гарантирано. Въпреки това, придържането към тези упражнения не е достатъчно, за да превърне тялото ви в съвършено. Ето защо вие също трябва да се храните здравословно и да получавате нужния ви сън. Не губете ценно време в тюхкане и вайкане, а започнете с тези седем упражнения, които ще ви помогнат да трансформирате тялото си.

1. Скачане на въже

Един евтин и много лесно преносим уред за упражнения, с който можете да тренирате тялото си на всякъде и по всяко време е въжето за скачане. Тази тренировка изгаря повече калории на минута, отколкото всяка друга. Скачането на въже е перфектна тренировка, която може да бъде и изключително забавна. Едно от предимствата на скачането на въжее, че можете да го правите с децата си.

2. Клякания

Това упражнение помага за повишаване на тонува, стягане на седалището, засилва тялото и изгаря много калории. За да повишите разхода на калории и повишите сърдечната честота, можете да се опитате да правите клякания с подскок. Ако пък останете няколко секунди в клекнало положение с гири в ръце, ще увеличите устойчивостта си. Редовните клякания са един от най-добрите начини да трансформирате тялото си.

3. Лицеви опори

За съжаление, много хора избягват правенето на лицеви опори, тъй като това упражнение е малко по-трудно за изпълнение, но пък може да направи чудеса за вашето тяло. Има най-различни лицеви опори, които работят за различни мускули в раменете и ръцете. Опитайте се да правите различни видове лицеви опори, за да не претоварите ръцете си. Този тип упражнение обаче не работи само за горната част на тялото, а цялото тяло.

4. Напади

За тонизиране на мускулите на краката си правете напади. Те дават такива невероятни резултати, защото изолират всеки крак поотделно. За да увеличите интензивността, направете някои и друг скок докато сменяте краката. Предлагаме ви да направите 3 серии по 10 на ден за най-добри резултати.

 

5. Плуване

Чудесна новина за всички любители на плуването и за тези, които се опитват да трансформират тялото си – плуването е много ефективна тренировка, която ще ви даде неочаквано добри и бързи резултати. Плуването ще ви помогне да развиете цялото си тяло.

 

 

 

6. Тичане

Има много ползи от тичането. То помага за облекчаване на стреса, намалява риска от депресия, горят много калории и подобрява цялостното ви здравословно състояние. Най-ефикасно е рано сутрин и е едно от най-добрите упражнения, които могат да се правят всеки ден.

 

7. Колоездене

Карането на колело е един чудесен и прост начин да се поизпотите и да поработите за краката си. Колоезденето е прекрасно упражнение, тъй като можете да повишавате интензивността на упражненията лесно. Карайте колело с приятели или сам – и в двата случая ще поработите върху мускулите си.

Вече имате списъка с най-ефективните упражнения, които определено ще ви помогнат да трансформирате тялото си. Само не забравяйте да ги правя редовно, за да видите най-добрите резултати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кольо Колев

    4 2 Отговор
    "НАПЪНИ" АХаххасхасхдаийкфндсаахХАХхасхахха

    Който е писал/преписвал/превеждал статията явно никога не е спортувал. Казва се НАПАДИ, ама явно автора се НАПЪВА с НАПЪНИ хааххахаха
  • 2 Васил Василев

    4 1 Отговор
    И мен ме разби това "напъни"
  • 3 Симеон Тасев

    0 0 Отговор