Last news in Fakti

2 Май, 2024 09:26 1 420 23

Синдикалист за Ваня Григорова: „Подкрепа” не стои зад политическата изява на отделни наши членове

  • ваня григорова-
  • подкрепа-
  • синдикат-
  • доц. д-р валери апостолов

Конфедеративният секретар Валери Апостолов приветства законодателната работа на БСП, но заяви че имат още очаквания към депутатите в следващото Народно събрание  

Законодателната инициатива и работа на БСП в посока защита на доходите и социалната подкрепа на работещите приветства доц. д-р Валери Апостолов, конфедеративен секретар на КТ „Подкрепа”: „Оценяваме високо промяната в Кодекса на труда, свързана с регламентирането на минималната работна заплата спрямо средната.

Но в тази посока имаме очаквания към бъдещите народни представители все още, тъй като директивата за адекватни минимални работни заплати в страните от ЕС изисква две основни неща – България да изработи механизъм за определяне на минималната работна заплата на основата на 4 критерия – производителност, ръст на нарастване на брутните заплати, общо нарастване на заплатите и покупателна способност”, посочи Валери Апостолов.

Апостолов бе категоричен, че бъдещите български евродепутати трябва твърдо да отстояват националния интерес и не се поддават на договорки. „КТ „Подкрепа” е против зелената сделка, настояваме за нейното отлагане”, заяви Валери Апостолов.

Пред заявилите обединението си представители на леви и патриотични партии, граждански и обществени сдружения синдикалистът бе категоричен: „Подкрепа” стои равноотдалечено от всички партии и не подкрепя политическата изява на отделни наши членове”, заяви Валери Апостолов препращайки анонс към Ваня Григорова. Думите му бяха аплодирани от залата.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дедо Ви

    18 2 Отговор
    Аз ще застана твърдо зад ..иг.ан.ката, да не и гледам ехидната з..у.р.л.а и ще я подкрепя здраво. Колкото мога!
  • 4 раз

    6 0 Отговор
    Как да кажем? От левия крачол,та в десния!
  • 5 Селянин

    13 7 Отговор
    Ваня Григорова е поредния проект на посолствоТо за отклоняване на гласове от най-опасната партия за статуквото "Възраждане"

    Коментиран от #7

  • 6 Ваня:

    15 3 Отговор
    И аз жадувам за постове; и аз съм човек на Борисов.
  • 7 Българин

    4 13 Отговор

    До коментар #5 от "Селянин":

    "Възраждане" също са проект на Козяк. А на по-ниско равнище са хора на Тиквата. Просто лицемерят.

    Коментиран от #12

  • 8 Киселяка

    16 0 Отговор
    Ваня допусна грешката на Слави като си мислеше че успехите в една област се прехвърлят автоматично в друга област което е невярно и тепърва ще се наложи да изпие горчивата чаша.
  • 9 Айшето от Факултето

    13 0 Отговор
    Наште ора ша гласуват за л а й н о м е т а
  • 10 януари

    14 0 Отговор
    Поредното политичско самоубийство. Не съжалявам, Корнелия Нинова беше права.
  • 11 Селянин

    13 4 Отговор
    Ваня Григорова е поредния проект на посолствоТо за отклоняване на гласове от най-опасната партия за статуквото "Възраждане"
    Обърнете внимание на това, колко често е по медиите? Кой и плаща рекламите на тази индивидка?
  • 12 Може

    11 8 Отговор

    До коментар #7 от "Българин":

    Но все някой трябва да управлява. Предпочитам Възраждане пред тикви и киртаци. Иначе може да са проект на козяк, на по ниско ниво да са на тиквата, а на още по-ниско ниво да са хора на чистачката на зайчарника на тиквата. И все пак, някой ще спечели изборите така или иначе. Предпочитам да са Възраждане. Не искам пак тикви и киртаци. Тях ги видяхме, абсолютни лъжци, без грам морал и без капка достойнство

    Коментиран от #14, #22

  • 13 Анонимен

    16 0 Отговор
    Толкова ли е важна тая, че от сутрин до вечер само статии за нея?
  • 14 Българин

    3 4 Отговор

    До коментар #12 от "Може":

    Възраждане никога няма да управлява, защото Козяк не е заложил това за него. Следователно предпочитанията ти няма как да бъдат удовлетворени.

    Коментиран от #17

  • 15 Доцент доктора

    3 0 Отговор
    да каже, колко пари потрошиха вчера за празника "Рок за труда" в Южния парк ? Сигурно по желание на миньорите от "Мариците" беше купонът от 10-сет сутринта до десет вечерта и рокаджиите са свирили безплатно....
  • 16 ДРТ ПРЧ

    10 0 Отговор
    МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА И ПЕНСИИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРОЦЕНТ ОТ ДЕПУТАТСКИТЕ ЗАПЛАТИ. ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ЗАРАДВАТ
  • 17 Давай да закриваме държавата

    8 3 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    С това, всичко зависи от козяк, давай да закриваме държавата тогава. Ако изборите нямаха значение, партийте нямаше да пилеят луди пари за купените гласове. Нямаше преди избори да вдигат заплатите на администрацията и учителите. Нямаше да харчат луди пари за партийна агитация. Значи все нещо зависи от изборите. Дайте масово да си гласуваме за Възраждане, пък нека видим после, какво ще стане. Ако нещо е само мое предпочитание, както казваш, нищо няма да стане, но ако е желанието на още два милиона българи, тогава?

    Коментиран от #21

  • 18 Поредната

    11 0 Отговор
    Която ще ни оправя,защо не пишете кой я финансира
  • 19 Валя

    10 2 Отговор
    Веднъж ме излъга да гласувам за нея на кметските в София, но вече никога! Същото важи и за Манолова!
  • 20 Скрий се

    7 1 Отговор
    Джалма! Повдига ми се като ви видя с Манолова !
  • 21 Българин

    1 5 Отговор

    До коментар #17 от "Давай да закриваме държавата":

    Изборите нямат никакво значение за системата, която действа у нас и е установена от Посолството. И пет милиона да отидете да гласувате за Възраждане - все тая. Тази партия пак ще се отчита на своите създатели. Мислиш емоционално, а в политиката трябва да се мисли разумно.
  • 22 Факти

    1 4 Отговор

    До коментар #12 от "Може":

    За жалост мнозина не са в състояние да проумеят, че Възраждане са патерица на ГЕРБ и функцията им в политиката е да разцепват протестния вот. Те се правят на патриоти и за дреболии гласуват като такива, но дойде ли време за ключово гласуване винаги са с ГЕРБ. Винаги. Единствената партия в България, която се бори с мафията, е ПП, но с 20% няма как да стане. Неслучайно срещу нея се изсипват ежедневно атаки от всички страни. Възраждане нямат нито капацитет, нито намерение да управляват. Целта им е да вземат проценти от Промяната и да ги дават на Статуквото във важните моменти. Този филм вече сме го гледали с ВМРО, Атака и НФСБ. Удивително е, но народът може да бъде излъган по един и същ път безброй пъти.
  • 23 Манджа с грозде

    3 0 Отговор
    Беликата синдикалистка ставала за кметица, за депутат, за евродепутат, за политик и за ....Който е навсякъде той е никъде
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове