Last news in Fakti

30 Април, 2024 15:25 1 960 14

Пребиха с бокс тийнейджър в училищен двор

  • побой-
  • ученик-
  • узунджово

При игра на двора тийнейджърът ударил с топка друго дете от класа. По това време покрай училището минават 17-годишен братовчед на пострадалото при играта момче, заедно с приятел

Пребиха с бокс тийнейджър в училищен двор - 1
Снимка: shutterstock

14-годишен ученик е настанен в неврохирургията на МБАЛ-Хасково, след като е бил бит в двора на училище.

Боят е нанесен вчера следобед в двора ОУ "Любен Каравелов" в хасковското село Узунджово, информира БТВ. Въпреки че е на 14 г., момчето е ученик в 4. клас.

При игра на двора тийнейджърът ударил с топка друго дете от класа. По това време покрай училището минават 17-годишен братовчед на пострадалото при играта момче, заедно с приятел.

Двамата влизат в училищния двор и единият хваща 14-годишното момче, а другият го удря в лицето. Според пострадалото дете ударът е бил с бокс.

По това време възпитателят и останалите ученици вече са се придвижвали към сградата на училището и учителят не е станал пряк свидетел на нападението, обяви директорът на учебното заведение.

След боя 14-годишното момче също влиза в училище и остава в клас. В 16 ч. се качва в училищния автобус и се прибира в село Нова надежда. Дядо му вижда, че е пребит, подава сигнал в полицията и до отдел "Закрила на детето" и го води на лекар.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 повтаряч , който не си взима

    7 5 Отговор
    изпитите и който бие с топка други . Не се е оплаквал, защото е бил виновен . Но и с средна телесна повреда , може да измъкне 4 бона от хулигана през съда . Обезщетение .
  • 2 честен ционист

    13 14 Отговор
    Даскалът като не е станал пряк свидетел на побоя, то това не го освобождава от отговорност да докладва за инцидента. 90% от даскалите са потомствени расисти. Добре, че циганчето е здраво дете, та е изкарало половин ден бито в час. Да гонят даскала, барабар с директора и охраната на това измислено училище, дето учениците трябва да са в 7ми клас, а ги държат насила в 4-ти.
  • 3 Запознат

    13 3 Отговор
    Тези биячи са роднини на Дельо фактурата. Хасково е поделено между двамата деляновци Добрев-фактурата и Пеевски-Магнитски.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Град Козлодуй

    14 1 Отговор
    Едно Време Имаше ТВУта
  • 6 Ранбо

    6 7 Отговор
    На времето в нашето училище имаше 20 тина човека, дето не се разделяха с боксовете си. И за това нямаше много боища. Максимум 2-3 на година. Ама винаги бяха качествени, завършваха с по 7-8 души в болницата, а след това с "командировки" за 2-3 ма, я за Ракитово, я за Подем. Един път и имаше и за Бойчиновци.

    Коментиран от #8, #11

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 честен ционист

    15 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ранбо":

    Гаранция си учил в някакво или за готвачи, или за ритнитопчовци.
  • 9 анонимен

    4 1 Отговор
    не се радвайте,бокса прави ужасяващи контузии.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ник.А

    3 6 Отговор

    До коментар #6 от "Ранбо":

    Аз помня,че ходих въоръжен с газов, даже с охраната имахме уговорка,да не щъкам така в часовете и си го оставях отгоре на будката му, до входа. Веднъж засече в голямото междучасие,та след дълго премисляне и 400долара, ми донесоха от Велико Търново (доколкото помня) боен.Беше ми от полза много пъти. Та си ходих с два, докато не почнах в делтагард при Спасов,Русев и по него време и Минчев от Дряново 😂. Сега звучи тъпо,но тогава времената с шанаджии, монополи,фирми и прочие бяха тегави и това беше единственият начин да ходиш, що годе спокойно по улиците. Пораснах и се чупих от България... Оттогава дори и не съм се замислял за тези неща,нито ми се е налагало да ги имам..

    Коментиран от #12

  • 12 Димирест

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "Ник.А":

    Слава Богу че си се чупил от БГ. по написанотп мисля че си комплексиран пунгаш!

    Коментиран от #13

  • 13 Ник.а

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Димирест":

    Е,колко може да си комплексиран,ако те прострелят веднъж и решиш, че не ти е харесало? 🤦😂
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.