Last news in Fakti

1 Май, 2024 04:18 2 090 9

Царина и Китодар напуснаха Hell's Kitchen 6

  • hell's kitchen 6-
  • шоу-
  • телевизия

Шеф Ангелов раздаде черните куртки на финалистите в шоуто

Царина и Китодар напуснаха Hell's Kitchen 6 - 1
Снимка: NOVA
Шеф Виктор Ангелов избра шестимата готвачи, които ще облекат черните куртки в сезон 6 на Hell’s Kitchen, предаде dariknews.bg.

До финалната фаза в борбата за 100 000 лева достигнаха Никол, Михаела и Чоткин от Червените и Сарамандов, Станислав и Димитър от Сините. Кандидатите за финалната шестица трябваше да приготвят отново чинията, с която дебютираха в състезанието, за да покажат своето израстване в кухнята. Най-добре се представи Чоткин, който получи първата черна куртка.

На крачка от решителния етап отпадна хоби готвачката от Горна Оряховица Царина. Тя показа много хъс и амбиция в кухнята, но получи най-ниска оценка от шеф Ангелов в битката за място във финалната фаза.

Отборът на звездите също се раздели с един от своите. Комедийният актьор Китодар Тодоров не успя да докаже на шеф Ангелов, че се е развил в Кухнята на Ада и напусна надпреварата. Напрежението при звездите става все по-голямо, а конфликтът между риалити звездата Гърдева и поп фолк дивата Бони ще се разгаря все повече.

В днешния епизод черните куртки ще се изправят пред своята първа вечерна резервация. Преди нея те ще преборят сили в мастър клас и ще трябва да докажат, че имат място в Кухнята на Ада.

Hell's Kitchen продължава в сряда, 1 май, от 20:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост готвач

    3 2 Отговор
    Спокойно, още тази вечер ще изхвърчи някой некадърник .От тия брадатите ,,момченца,, . Преди години само да не си се обръснал и хвърчиш,не да ми носиш брада в кухнята. Мислят си че са повече мъже ли,какво?

    Коментиран от #2

  • 2 Ввв

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост готвач":

    Пълни палячовци!!!

    Коментиран от #5

  • 3 Габи

    4 0 Отговор
    Отвратителни са всички мъже с бради за самочуствие и деминстразия на някаква липсваща мъжественост. Тези явно подражават на гуруто си Ангелов, който без четината на лицето си беше много по-симпатичен.

    Коментиран от #4

  • 4 Даааа

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Габи":

    Правилно! Аз като мъж на средна възраст не мога да понасям брада на повече от 3 дни... Даже се чудя на повечето жени как им харесват мъже с бради, татуирани(ако са и с бръснати глави, още по-добре 🤣) и да не забравяме чантата "диагоналка" преметната през шкембето... Ноооо, въпрос на вкус... 🙂
  • 5 Ми той и шеф черпакът

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ввв":

    същият брадат талибан. Та да му се харесат. Да има как и жените бради ще си прибавят. Такова унижение и подмазване отвраааат.А и нали палячото беше напуснал, ама никой не му повярва.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.