Last news in Fakti

1 Май, 2024 15:17 3 304 1

4 зодии ще се къпят в пари през май месец

  • зодии-
  • астрология-
  • пари-
  • май месец

Вижте дали вашият е сред тях

4 зодии ще се къпят в пари през май месец - 1
Снимка: Shutterstock

Месец май вече е тук, а заедно с него и шансовете за забогатяване, за по-добро финансово бъдеще и благосъстояние. В най-благоприятна позиция в материален аспект са четири знака от зодиака. Нека да видим дали и вашият е сред тях.

Телец

Както винаги, Телецът ще знае как да улови добрите възможности. Май е техният месец, що се отнася до финансовото процъфтяване. През май представителите на този знак ще бъдат като същински ловци на златни рибки. Лоялни и настойчиви, Телците ще виждат как парите с лекота ще влизат в техния портфейл, а "бюджет" ще бъде тяхна втора любима дума след "комфорт".

Лъв

Пригответе се за истинско великолепие, защото Лъвът ще блесне като същински финансов крал (или кралица) през май! Лъвовете никога не се страхуват да вземат инициативата в свои ръце, и този месец те ще бъдат възнаградени за положения труд. От нови инвестиции до разкошни покупки, месец май ще донесе порой от приятни изненади, придобивки и богатства за Лъва.

Дева

Девите винаги са добре организирани, но през май ще бъдат като часовник, който работи безупречно, пише woman.bg. Със своята дисциплина и аналитичен ум, те ще открият неподозирани възможности за натрупване на капитали, които другите може и да не забележат. Всеки детайл в техния финансов план е мислен до последния детайл. През месец май Девите ще имат невероятна възможност да достигнат до най-неочаквани печалби.

Стрелец

За Стрелците месец май ще е като като фокуснически цилиндър - винаги ще ги изненадва с нещо неочаквано. Тези авантюристи на зодиака ще се наслаждават на финансови приключения, за каквито дори и не са подозирали. През месец май нищо няма да ги спре от желанието им да се домогнат до целта си. С други думи - Стрелците ще успеят да съберат така нужните им средства.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евгени от Алфапласт

    0 0 Отговор
    Мойта вдовица ги опука (не без моя помощ) в Тунис. Не знам откъде ще краде сега, сигурно пак от заплатите на робите в печатницата, но ще трябва да побърза, защото ми се ходи на Малдивите с шурата Иванков.