Last news in Fakti

1 Май, 2024 18:03 2 094 15

5 неща, които мъжете търсят в една жена

  • мъже-
  • жени-
  • качества-
  • връзки-
  • взаимоотношения

Ето кои качества силният пол намира за атрактивни

5 неща, които мъжете търсят в една жена - 1

С този наглед сложен въпрос обикновено ние, жените се опитваме да надникнем в дебрите на мъжкото съзнание. Можем ли да удовлетворим най-дълбоките желания на мъжете, когато се отнася за нежния пол?

Какво наистина ни прави привлекателни в очите на мъжете и можем ли да бъдем такива, каквито те очакват?

Вижте в следващите редове кои качества силният пол намира за атрактивни:

Увереност

Увереността е може би най-привлекателното качество, което мъжете намират за секси в жените. Те искат жена, която има силно чувство за собствена идентичност и стойност като индивид. Демонстрирайте увереността си, като се усмихвате, осъществявате контакт с очи и стоите изправени с добра стойка. Отстоявайте себе си и интересите си ясно, вместо да се стеснявате да говорите. Избягвайте да сте прекалено „прилепчиви“, което може да отблъсне някои мъже. Ако имате нужда от постоянно успокоение или сте измъчени от съмнения дори за най-малкото решение, мъжът може да сметне това за изтощително.

Зрялост

Страхотно е да си игрив и забавен, когато е подходящо, но повечето мъже искат да бъдат с жени, които знаят как да се държат като възрастни. Зрялата жена не е дребнава и не започва драми – по-скоро тя е отворена и рационална към всички и се опитва да подхожда към нещата с разум, а не импулсивно, пише az-jenata.bg. Можете да покажете своята зрялост като избягвате да клюкарствате около мъжете. Имайте предвид, че ако постоянно сте заобиколени от драма или имате приятели, които обожават клюките, всеки мъж, който ви интересува, вероятно ще приеме, че и вие сте кралица на драмата.

Чувство за хумор

Мъжете са склонни да търсят жени, които споделят същото чувство за хумор. Въпреки че и мъжете, и жените изброяват хумора като ключова характеристика на потенциалния партньор, фокусирането им е различно. Жените са склонни да искат да бъдат с мъже, които ги карат да се смеят, докато мъжете не се интересуват непременно от забавни жени. Те по-скоро искат жени, които са възприемчиви към техния хумор. Ако се замислите, тези две позиции имат смисъл! Една жена иска мъж, който я кара да се смее, а един мъж иска да накара жена да се смее.

Честност

Това качество е от решаващо значение за изграждането на трайна, сигурна връзка с вашия мъж. Мъжете имат шесто чувство, когато става въпрос за манипулация и могат да го забележат отдалече. Когато една връзка е изградена върху манипулация, тя може да се усеща задушаваща и несигурна и за двамата партньори. Така че, ако искате да направите връзката си здрава, забравете за всичките си манипулативни тактики. Бъдете честни, открити и искрени с вашия любящ партньор и ще създадете основа на доверие, която може да устои на всичко. Професионален съвет: Не забравяйте, че манипулацията е обратното на честността, така че ако искате връзката ви да процъфтява, винаги общувайте открито и честно с партньора си.

Вярност

Отдадеността и верността са две от най-важните неща, които мъжете търсят в една връзка. Мъжете искат партньорка, която е отдадена на връзката и е готова да положи усилия. Те също искат човек, който е и лоялен, човек, на когото могат да се доверят напълно. Отдадената и вярна връзка осигурява усещане за сигурност и стабилност за мъжете. Те искат да знаят, че партньорката им е напълно потопена във връзката и че няма да бъдат предадени или наранени. Силната основа от ангажираност и вярност също позволява по-дълбока емоционална връзка и интимност между партньорите. Така че, ако искате да изградите солидна и дълготрайна връзка с мъж, дайте приоритет на отдадеността и верността. Бъдете открити и честни относно вашите намерения. И разбира се, винаги оставайте верни на думата и обещанията си. Професионален съвет: Изграждането и поддържането на отдадена и вярна връзка изисква усилия и от двамата партньори. Непрекъснато подхранвайте връзката си с партньора си, като инвестирате време и енергия в нея. Показвайте любовта и признателността си един към друг редовно и се справяйте заедно с всички предизвикателства, които възникват.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаранчо

    8 7 Отговор
    Нищо не търсят, отдавна са на левия бряг.
  • 2 човек от народа

    10 9 Отговор
    Аз търся големи цици.
  • 3 Евгени от Алфапласт

    5 7 Отговор
    Г.., п... и ц... Ако има кинти, като мойта вдовица, е бонус. Другите са за глупаците.
  • 4 Феса

    9 7 Отговор
    Всеки мъж търси това откъдето е излязъл.Другото са екстри.
  • 5 Неграмотност

    3 9 Отговор
    Авторката очевидно не разбира от мъже със сигурност.
    Мъжете търсим:
    Да е красива
    Да е млада - около 18-23 (топ фертилна възраст)
    Да не е била обща
    Ако може с големи гърди.


    Никой не търси уверена жена ако ги има горните качества. Жени излезте от реалността

    Коментиран от #9, #11

  • 6 Гост

    7 1 Отговор
    Не пише за мозък . Мисъл , Интелект.

    Коментиран от #10

  • 7 ВСИЧКИ

    3 5 Отговор
    Мъже !!говорим за мъже !! търсят само едно. КАТЕРИЧКАТА . Колкото е по палава и игрива толкова по добре. Другото е фантазии
  • 8 Гост

    3 5 Отговор
    Двете са в па3вата, третата е долу, четвъртата и петата са да чисти и да готви.
  • 9 Черен трън

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Неграмотност":

    Не, че авторката не разбира от мъже - 100% манипулации ни пробутва!
    Статията е писана за да бъде четена от 80%, за които говореше проф.Христов.
    Не съществуват качества като зрялост, чувство за хумор, честност и вярност.
  • 10 пфф

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Повечето мъже не притежават такива неща, съответно не ги и търсят.
  • 11 ха ха ха

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Неграмотност":

    Още ни е рано да излизаме, но ако ти си престарял, прав ти път! 😄
  • 12 Авеее

    1 2 Отговор
    Мъжете търсят в една жена онези прелести,които са й отпред и отдзад. Ако е слаба и плоска като дЪска,за какво ни е?! А дали е умница и облечена като царица,това са отнесени неща. Можем и ние да си я облечем,да я заведем на грим,прическа и ноктопластика,да й купим бельо,чорапогащници и обувки.Ако не се справя в домакинстването,какво ни тропа,че е умница?!

    Коментиран от #13

  • 13 Мъжете сте скръндзи

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Авеее":

    Вие,една орхидея не се сещате да подарите на жената до вас, ще ли да я обличат. Хайде не ми разказвайте вицове.

    Коментиран от #14

  • 14 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Мъжете сте скръндзи":

    Какви са тия жени, които кълват само срещу подаръци?

    Коментиран от #15

  • 15 Преди всичко

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Отношение и внимание към жената! Подаръци и сама може да си направи- кеф ти Коста Рика, кеф ти Акапулко.