Last news in Fakti

17 Май, 2024 14:16 1 537 10

Росица Пейчева показа новородения си син (СНИМКА)

  • росица пейчева-
  • народна певица-
  • новородено-
  • син

50-годишната народна певица роди преди броени дни

Преди броени дни народната прима Росица Пейчева роди и нямаше как да скрие радостта си от фейсбук почитателите си. 50-годишната чаровна брюнетка, която мина през серия от изпитания в личен план, не може да се нарадва на щастието си.

Нещо повече! Изпълнителката показа, че съвсем не е от суеверните майки, които крият бебетата си, особено пък в първите дни след раждането им. Роси показа прекрасното си момченце, с което се пусна от болницата.

"Искам да изразя своята голяма благодарност към МБАЛ за Женско здраве”Надежда”! В конкретика не искам да говоря за отделни гинеколози, лекари, акушерки, анестезиолози, педиатри, рехабилитатори, мед.сестри и още други, работещи там… Защото ТЕ, ТЕ СА ЕДИН РЯДЪК ЕКИП, отдали се на хуманността, на благородната кауза, давайки ни с усмивка кураж, смелост, надежда - "Всичко ще е наред!"

За всяка наша болка, без която не може, сърдечно загрижени и за нас, родилките, и малките бебенца, проплакали в техните ръце!

Радвам се, че онази невидима Сила ме изпрати точно в МБАЛ "Надежда", за да бъда наблюдавана там, оперирана и дала живот не само на нашата мила рожба, а на още много бебенца, за да я има България!

Бъдете здрави, благословени и все така всеотдайни на професията си! Гордея се, че има такива професионалисти като вас, такъв здрав и сплотен колектив! ХВАЛА! БЪДЕТЕ! Обичам ви и отново прекланям глава пред всички вас и БЛАГОДАРЯ!", пише певицата във Фейсбук страницата си, а фотосите, които сподели там, умилиха всички.

Росица Пейчева вече има две пълнолетни деца. Преди няколко години се венча за втори път за друг мъж, след като първият ѝ съпруг се обеси преди години. И към днешна дата отново е истински щастлива, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сексуален козирог

    13 9 Отговор
    На дърт ъз ,зелен бъз...
  • 2 Сила

    13 13 Отговор
    АЙ СТИГА ВЕЧЕ С ТАЯ СЕЛСКА СТРИНКА ВСЕКИ ДЕН БЕ..... ЕГАТИ СЕЛЯНДУРО ПАТРЕОТАРСКИЯ КИЧ..... КВА Е ТАЯ СТРИНА ГИНА, ДА НЕ Е НОВИЯ СИРИУС?!?
  • 3 Град Козлодуй

    9 5 Отговор
    Честито госпожо
  • 4 Град Козлодуй

    4 6 Отговор
    Росица Пейчева е Съпруга на
    Николай Славеев

    Коментиран от #7

  • 5 Какво

    13 3 Отговор
    показа - нищо не показа ! Бебето скрито ! Като не желаеш да го показваш , никой не те кара насила , но стига с тези лепки по лицата ! Или нормална снимка - или никаква !
  • 6 Честито!

    9 2 Отговор
    Да сте живи и здрави, Вие и бебенцето!
  • 7 Сила

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "Град Козлодуй":

    Са го видех...... Тоя е абсолютен КОМИКС..... МУРЗИЛКА..... ЧОКО И БОКО..... екстра са си се събрали, само да не ни ги нарапват ежедневно тука , има си селски кръчми за техната си таргет група
  • 8 Минчо от Обеля

    11 6 Отговор
    Да родиш на 50 е доста малоумно, при това трето дете, само и само да задържиш поредния пети мъж.
  • 9 Горкото

    4 0 Отговор
    дете - с баба, вместо майка. Тази е луда.
  • 10 Отврат

    0 0 Отговор
    На тая мъжът ѝ е с толкова мазна, гнусна и противна физиономия, а тя направо е изтрещяла от мания да парадира по социалните мрежи с тая "новина"!