Last news in Fakti

1 Май, 2024 09:59 846 3

Левски разглежда оферти за трансфер на нападател

  • рикардиньо-
  • футбол-
  • левски-
  • трансфер

Нападателят е в полезрението на няколко европейски отбора и от „Герена“ вече са започнали да се запознават с тях, за да изберат най-изгодната за клуба

Левски разглежда оферти за трансфер на нападател - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще започне да разглежда офертите, изпратени за Рикардиньо. Нападателят е в полезрението на няколко европейски отбора и от „Герена“ вече са започнали да се запознават с тях, за да изберат най-изгодната за клуба.

Сините са решили да се разделят с Рикардиньо при добра оферта и да не го спират за трансфер в чужбина, както се случи през зимата. Нападателят бе искан в началото на годината от Виктория Пилзен, като този тим си остава основен фаворит за подписа му. Чехите и сините обаче не можаха да се разберат за парите. Към наддаването се включи и руският Урал. В Белгия се появиха информации, че и Стандард Лиеж следи ситуацията с централния нападател.

По време на дербито с ЦСКА в събота пратеници на няколко клуба са били в ложите на стадион „Васил Левски“ и са се запознали отблизо с качествата Рикардиньо.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдааа

    2 1 Отговор
    Оня ден на цска и левски имаше петима играчи с български имена. Да живее българския футбол.
  • 2 динамо Л.WC.и

    2 2 Отговор
    От сигурен източник разбрахме, че и село Сърбогъзи, Община Трявна се включва в наддаването за тази звезда от световна величина
  • 3 Марина

    0 1 Отговор
    🍓 Г­­­о­­­р­­е­­щ­­и­ ­­­м­о­м­­и­­­ч­е­­­т­а­­ ­­­в­­и ­­о­­ч­­а­­к­­­в­­­а­­­т 👉 ­­𝗡­­𝗨­­𝟮­­𝟭­­­.­­­­𝗙­­­𝗨­­­­𝗡