Отидете към основна версия

2 667 8

Така ще изглежда Mercedes-Benz GLA

  • mercedes-benz-
  • gla

В интернет се появи първото изображение на третото поколение Mercedes-Benz GLA. Компактният кросоувър ще дебютира през 2025 година, но вече е ясно как ще изглежда.

Новият Mercedes-Benz GLA вече бе сниман няколко пъти по време на тестове. Тестовите прототипи обаче бяха покрити с камуфлажно фолио, но някои детайли от дизайна им могат да се видят. Въз основа на тези шпионски снимки е създаден и GLA рендерът.

От него се вижда, че кросоувърът Mercedes-Benz GLA има елегантен дизайн със скосен покрив и прибиращи се дръжки на вратите. Нестандартната предна част е изпълнена в духа на концептуалния автомобил Mercedes-Benz CLA - със скосени фарове и трилъчева звезда на мястото на радиаторната решетка.

Именно от Mercedes-Benz CLA от новото поколение платформата MMA ще бъде заимствана и за кросоувъра. Автомобилът ще се предлага в хибридна и електрическа версия, като отделното име EQA за електрическия автомобил най-вероятно ще бъде изоставено.

Очаква се хибридът Mercedes-Benz GLA да получи бензинов турбодвигател и електрически мотор. Електрическата кола ще се предлага в няколко версии, като най-"дългобойната" от тях ще може да измине до 700 км без презареждане. Предвидени са модификации с предно и със задвижване на всички колела.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.

Свързани новини