Last news in Fakti

26 Декември, 2014 10:59 37 817 108

Собствениците на Mercedes държат най-много на марката

  • mercedes-benz-
  • собственици-
  • автостат
Едно интересно изследване, направено от аналитичната агенция "Автостат" показва, че собствениците на автомобили Mercedes-Benz държат най-много на марката. Най-много от тях са склонни да подменят колата си, само при положение, че новата отново е с трилъчева звезда на капака.
 
Допитването е на случаен принцип, като въпросите са два: "Каква кола карате?" и "Какъв искате да е следващият Ви автомобил?" След собствениците на Mercedes-и, които искат и следващата им кола да е от същата марка, се нареждат притежателите на Volvo, а тройката се допълва от шофьорите на Volkswagen.

Технически характеристики и разход на гориво за всички марки и модели , можете да видите ТУК

 
Ето и пълният рейтинг на аналитичната агенция


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Златко Тролчев

    3 2 Отговор
    mercedes e markata drugite sa gola vodica

    Коментиран от #6

  • 2 MSux

    2 2 Отговор
    Ми много ясно, който е имал 1 път Мерцедес, никога не се качва на друг автомобил... собствениците на Бмв не повтарят, после стават Бенц фенове. Със здраве !
  • 3 тошибиян

    0 2 Отговор
    и за бентли ли важи 4е е гола водица и 4е от бентли ше се ка4а на мержан?

    Коментиран от #4, #7

  • 4 БМВ

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "тошибиян":

    Естествено, че от бентли ще се качи на мерцедес. Да не мислиш, че бентлито е нещо по-различно от А8 ? Ако е така си доста заблуден. И S-Class и Rolls-Royce са х2 на бентлито.
  • 5 onq s konq

    1 0 Отговор
    Марката на колата си отраэява характера на човека.Не че няма супермощни Мерцедеси,но по принцип това е марка эа улегнали хора търсещи преди вс комфорта и сигурността.Пък нека да ме питат мене дали държа на БМВ-то си,след като синьо-белия пропилер присъства гордо освен на шапката и ръкавиците ми,дори и като "маникюрче" на палеца на дясната ми ръка?!Естествено эад това се крият 2,5-3хил.лв всяка година эа эастраховки,данъци и въэможно най-добрите консумативи,както и абсолютното ми въэдържане да карам в сняг,но...това е положението:)

    Коментиран от #8

  • 6 Исмет Ибиш

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Златко Тролчев":

    тези които карат мерцедеси не мислят за друга марка а за по нов модел
  • 7 mediator37

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "тошибиян":

    Както казват жените:
    - Ако мъжът е добър по душа, няма никакво значение какъв е цветът на бентлито му !
  • 8 mediator37

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Колега, следващия баварец си го вземи 4х4 и ще го караш на Банско, на писта "Томба", вервай ми !
    С Х-драйва влизаш в завоя с дрифт, с вратите напред. Ще се родиш просто. Залепваш за пътя като мекица на тава. Направо не е истина какво сцепление.

    Коментиран от #10

  • 9 az sam bog

    0 2 Отговор
    Tezi koito karat mercedes ,sa kato kone s kapaci,4uvali sa ot ba6tite im 4e mercedes e hubava kola i te drugo ne priznavat.Te jiveqt prez 80-te godini vse o6te.Az ne rubuvam na marki koli . Predi i az gi haresvah no ve4e karam toyota i sam pove4e ot dovolen i dori ne mislq ve4e za germanski taralqsnici
  • 10 onq s konq

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "mediator37":

    Блг эа съвета,но съм фен на "эадното" с иэключен "тракшън контрол" и ръчна скор. кутия.Просто двойното предаване эатормоэява колата,а не можеш да си представиш колко кръв иэтече от сърцето ми когато установих колко е тежък бас-говоритела в багажника ми!Эатова компенсирах с иэхвърляне на гумените стелки на пода,пожарогаситела,реэервоарът ми е пълен максимум до половината и не воэя повече от един човек.Щях да демонтирам и эадната седалка да не тежи,но эасега не съм!...Та на въпроса:Какви "Мерцедеси",какви 5 лв:)

    Коментиран от #12, #13

  • 11 майор Костов

    1 0 Отговор
    Карал съм БМВ и ще карам пак, ама друг път.
  • 12 Мsux

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    хахахах направо съм потресен, махнал си пича стелките за да намали теглото и сутрин не закусвал за да има по-добро сцепление. Ауууу какво да ви кажа такива сте си БМВ феновете, накрая тариката изпревари някой стар Бенц и почва да се бие гордо в гърдите. На нюрбургринг сте на 70 място и има 5 бенца пред вас пък вие ако искате и събирайте пръдня за да се изтрелвате в синхрон с колата.

    Коментиран от #14

  • 13 скар фейс

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Сигурен съм, че гледаш вечер тв и вярваш на всяка една дума. Човеко, опомни се! :)
  • 14 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Мsux":

    Уважавам коментара ти на човек,който няма книжка щото няма пари эа курсове,а ако пък ги събере случайно осъэнава че няма эа кола.И това е така единствено эащото...бог е решил да има и такива като теб!Ами продължавай да следиш статистиката на Нюрнбургринг,като эа твое успокоение ще добавя,че стрелката на скоростомера ми не спира на 250 поради ограничителя на двигатела,а се колебае между 80 и 90км/ч като при морето от "цигански" БМВ-та эа по 1000-2000лв.Аре жив и най-вече эдрав:)

    Коментиран от #16

  • 15 954

    0 0 Отговор
    Кому благото не е сладко ..... :)
  • 16 Мsux

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    Карам Ц клас 2.8 193 коня, амг оптика и амг окачване.... ама си сбъркал колата ако си мислиш, че караш спортна кола, ние, феновте на Мерцедес поне не се заблуждаваме, че сме със спортни коли.
    Първо тез таралясници дето ги таралянкате из пътищата не могат да застанат в права линия - постоянно събирате мантинелите и дърветата, защото карате "спортна" кола. От нищо друго не ме е страх така както, като видя наоколо бмвист дето си е свалил стелките и си е раздул калниците. ::::::::::)

    Коментиран от #20

  • 17 Тичараканеца

    0 2 Отговор
    Второто място е показателно. Израза е "Веднъж Волво, завинаги Волво". За Мерцедес, БМВ и другите ще кажа само, че циганин с Волво няма, останалите да се замислят кои са притежателите на любимата им марка.
  • 18 minelab 5000

    0 0 Отговор
    Карам ц250 без турбо на 600 000 км,това куче е здраво като кон.
  • 19 миседниш накура

    0 0 Отговор
    искам бой,бой да гледам-само се карате тук разбирачи такива
  • 20 onq s konq

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "Мsux":

    Мойта е 204коня фабрично/диэел-3 литра/,но има някаква джаджа на двигатела,сложена от предишния собственик когото не поэнавам/нов внос е/ и ефекта е впечатляващ.Поне при сравнение със други две коли същия модел собствениците приэнаха "че върви много".Тежи 1580кг эа раэлика от твоята,която вероятно е около 2 тона,което пък эначи че ще те иэдухам дори беэ да паля двигатела-само като пусна на МАХ муэиката/840 вата/-яка жица от любимия ми стил "блуэ-рок/:)

    Коментиран от #40

  • 21 Тичараканеца

    0 0 Отговор
    Естествено "оня с коня"се оказа типичен представител на БМВ
  • 22 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    mnogo iasno

    Коментиран от #41, #75

  • 23 Plovdiv

    2 1 Отговор
    Аз лично съм горд собственик на Волво и съм абсолютно потвърждение на резултата от изследването! Живот, здраве (и берекет, де) бих искал пак Волво. Що се отнася до Мерцедес най-харесвам минивановете от В-серията.

    Коментиран от #24, #43

  • 24 Тичараканеца

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "Plovdiv":

    I koi si ti?
  • 25 е 250

    0 0 Отговор
    моя си е най хубав очиларка от 98 122 коня бмв-тата са брички
  • 26 Вили

    0 0 Отговор
    мерцедеса е многу хубав. ас също искам да си имам такав

    Коментиран от #32

  • 27 Златко ЖРЕБЕЦА

    0 0 Отговор
    shte e unikalen kato stariat.mercedes benz sa nomer 1.
  • 28 На Autohouse Randm трети братовчед

    1 0 Отговор
    benza si e benz.
  • 29 BENZ

    0 0 Отговор
    mnogo pravilno e napravil kato e zamenil izrodcheto na VAG s rasov jrebec.

    Коментиран от #31

  • 30 running wild

    0 1 Отговор
    Липсва една марка, която е "родена" точно за такъв тип класации! Точно нейната липса прави горната класация меко казано съмнителна, относно достоверност! Особено на фона на нЕ'кви Лифан-и, ГелЕта и др. реплики и дуплики... Без да споря в/у достойнствата на доказаните брандове в автомобилостроенето! Алфа Ромео се казва въпросната марка. Убеден съм на 100%, че минимум половината алфисти никога не остават без екземпляр от любимата си марка! Просто няма как Алфата да не е в първата десятка! Няма!
    ПП Освен ако допитването не е извършено в Тринидат и Тобаго например!
  • 31 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "BENZ":

    propuskash novite rasovi modeli na lada
  • 32 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Вили":

    Да оставим настрани факта че от тоя момент нататък ако эапочнеш да спестяваш,няколко живота няма да ти стигнат да събереш парите да го купиш.Эащото така като го гледам,струва от 150хил евро нагоре.Но да предположим че Господ ти го подари-имаш ли финансови средства да го поддържаш?Эа ифо гр. отговорност ще ти е около 400лв,пътният данък -също,а "Каското" е около 5% от стойността на колата.А беэ "Каско" на втория ден ще си си пешеходец.А гараж имаш ли да го паэи от градушката?А пари эа най елементарни консумативи-масло,антифриэ,масло эа спирачките,чистачки,някой тампон ако се наложи...А там където отидеш с такава кола,имаш ли пари да си платиш масрафа?...Аман от въэдухари,които упорито не искат да раэберат че такива коли просто не им отиват!
  • 33 ВИП АМГ

    1 2 Отговор
    Edna e samo na sveta
    kolata s trilachata zvezda
    za men tova e alhimia
    o Benz e nai velikia
  • 34 БУМЕР КАМОР

    2 0 Отговор
    mnogo dobra mashina.spored men v russia shte ia kupiat vednaga.

  • 35 Златко Кабагьотлийски

    1 0 Отговор
    unikalen avtomobil.ALDI i BMW sa leka nosht.
  • 36 rolex

    0 1 Отговор
    To4no v rusia moje da se vnese,no ne i da se kupi ot tam za6toto distributorite otdavna ne priemat obezcenenite rubli,a daje se i iznesoxa ot stranata
  • 37 Иван

    4 1 Отговор
    Мога да пиша много по темата, тъй като съм се занимавал професионално с транспорт. Само един съвет ще дам. Ако толкова държите да карате Мерцедес имайте предвид, че славата им се носи от старите модели с високото качество и няма нищо общо със съвременните боклуци. Ще берете много скъпи ядове. Развалят се, чупят се, оставят ви на пътя да чакате пътна помощ. Ако все пак ще е Мерцедес, то поне в никакъв случай ЦДИ, ама в никакъв. Избягвайте дизела на всяка цена.

    Коментиран от #39, #42

  • 38 koko

    0 1 Отговор
    Иван от 37 пост, е много прав.....имам 2 Мерца и разочарованието е двойно....ПП след 2006г. са!
  • 39 МSux

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Иван":

    имам много добър приятел дето взе Е320 на 250 хиляди от 2004година и за 5 години удари стрелката на 600 и за това време знам, че 1 път е влизала в сервиз и го питах колко му е излезнало и той ми каза 3000 хиляди, не съм го питал какво е сменявал, но за 350 хиляди да дадеш 3000 хиляди лева си е добре според мен. И не искам да ми говориш глупости защото съм пряк свидетел а ти си от тия дето лаята срещу дадена марка.
  • 40 MSux

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "onq s konq":

    мойта тежи 1400 кила и не съм си махал стелките да знаеш, можеш да ми видиш теглото в гугъл много е лесно. Само дето аз не се състезавам, това сме го оставили за вас идиотите дето карат циганските 330ки и си мислят, че карат спортен автомобил. ТИ ако си мислиш, че рапоньо дето караш е спортен автомобил то по тая логика можем да кажем, че опел астра е лимузина ::::::::)

    Коментиран от #108

  • 41 Dani

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Autohouse Randm":

    nai posle normalen chovek v foruma
  • 42 BENZ

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Иван":

    pich bmw i mercedes sa markite vsichko drugo e talash.

    Коментиран от #46

  • 43 Златко Кабагьотлийски

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Plovdiv":

    ti imash po hubava kola i zatova neti haresva
  • 45 Недялков

    0 0 Отговор
    Аз също бих си взел Мерцедес. Харесват ми отпред как изглеждат. А също и отзад не са лоши. Но по ми харесват отпред.
  • 46 Мони НСА

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "BENZ":

    напално си праф
  • 47 Ехаа

    0 0 Отговор
  • 48 Maurice

    0 0 Отговор
    Карал съм Голф, после Мерцедес Ц-клас, сега съм на БМВ 5-ца. Но уловката в анкетата е "Какъв ИСКАТЕ да е следващият Ви автомобил?" Ами аз искам следващият ми автомобил да е Пагани Зонда 760 Революционе, но на 100% ще е пак някоя конфекция. Относно Алфа Ромео, силно се съмнявам повече от 2% да искат да повторят и да ходят пеш 335 дни в годината.

    Коментиран от #49

  • 49 На Autohouse Randm трети братовчед

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "Maurice":

    mercedes benz e nomer 1
  • 50 Име:

    1 0 Отговор
    Нормално е всеки имал Мерцедес да иска пак да си купи.

    Не съм чул някой собственик на Субару да иска да се прецака пак с такъв кошник
  • 51 kukurigomigoranosytrinlolotrolo

    0 0 Отговор
    А от страни харесват ли ти?
  • 52 ivan

    0 0 Отговор
    Имал съм възмоцността да притежавам и ленд ровър и алфа и мерцесес и бмв.засега най доволен съм от бмвто.може би просто на такива коли съм Попадал но алфата и ровъра ми скъсаха нервите
  • 53 mediator37

    1 0 Отговор
    Мерцедес до скоро бяха на трето място по продажби на нови коли след БМВ и АУДИ и с мъка преди месец си върнаха второто място.

    А за прословутото качество на новите мерцедеси разказвам една жива история с набор, който караше някаква М-класа, голям ван . Избива ръжда на багажната му врата и отива в сервиза на МЕРЦЕДЕС, понеже е лизингова на 4 години. От сервиза на МЕРЦЕДЕС шкурят, китват и пребоядисват безплатно, и кахърни му казват:
    - Моля ти се, недей разправя много много за тая ръжда, че ако се разчуе ... не е никак добре...!

    Така че от мен и баба ми Вектра, дето ръждясвала, а пък другите марки не - имате много поздрави.
  • 54 mediator37

    0 0 Отговор
    В класацията има истина. Фанатици са притежателите на марката.
    В предния пост, дето разправях за набора ми с ръждата по мерцедес-вана на 4 години, хариза го на някого от фирмата си, а той си купи пак Мерцедес S-класа, чисто нов, необуван, с 1000 екстри, вози ме, вкл. някакви светещи малки триъгълничета вградени в страничните огледала, които предупреждавали за коли наоколо и в мъртва зона.
    Друг мой приятел 4 мерджана смени (С и Е класа), на бензин, на газ, на дизел, но не се отказва от марката.

    Няма лошо да държиш на марката, ама все едно да не вкусиш прелестите на друга жена през целия си живот .... щото твоята си мислиш най-убавата.
  • 55 Пепи

    1 0 Отговор
    90 % от собствениците на Мерцедес са прости хора с пари, които не разбират от автомобили, както искат да имат златни гривнички и часовници, така обичат и марков автомобил. Това е един вид цигания или кич ! Не търсете друго обяснение .

    Коментиран от #56

  • 56 стилиян милчов

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "Пепи":

    ti qvno nesi karal mercedes, smenqm 4esto kolite ne govorq za skapi koli a za koli okolo 2-3xl lv i sam karal po4ti vsqkakvi i smelo si kazvam 4e mercedesa sie mercedes !!!

    Коментиран от #57

  • 57 някой

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "стилиян милчов":

    Споко, той не визираше теб, визираше простите хора. Ти не си такъв...
    По правописа ти личи.
  • 58 някой

    0 0 Отговор
    А и какво виждам в постовете долу, fse gramotni ho ra i ubrazova ni sas akal more pi6ad i vazhvalqvat medun4o s merniku koe to e normal no za narodani.
    Ето, например, джентълменът Аутохаус Рандм, вече си е отворил нови 5 ника, с които мъдро отговаря на другите си 4. Сиреч, medun4o si e aftomobiu za terikati qsno e vijdase
  • 59 Niko

    1 1 Отговор
    Моя германски таралясник е s63amg 4x4 585 кончета и набира от 0-100 за 3.9 сек. И който и да съм повозил твърди че няма такава кола. Като малък бях фен на БМВ и даже третата ми кола беше 320i купе . После когато се позамогнах отидох да си купя на 1 година 530d и до нея в автокъщата стоеше s320 на 3 години и доста по скъпа качих се от любопитство и онемях от кеф. Естествено прежалих парите и си купих s класата. От тогава съм имал cls320 cdi новия cls350 бензин 306 коня и сега вдигнах нивото брутално s 63kata. И не възнамерявам да сменям марката никога.

    Коментиран от #60, #62

  • 60 Just гост

    1 0 Отговор

    До коментар #59 от "Niko":

    Toq komentar mi miri6e na koledni pojelaniq :D
  • 61 Niko

    1 1 Отговор
    Дай mail и ти пращам снимка с днешен вестник на предната седалка. За доказателство че не съм снимал някоя s ка от улицата.
  • 62 Пламен Бакърджиев

    0 1 Отговор

    До коментар #59 от "Niko":

    Извинявяйте Вие на кой министър бяхте, или сте шофьор? Само министрите си смевят колите толкова често. Ако си бил фен на МЕРЦЕДЕС защо си си ( купувал ) коли от други марки? Имам предвид първите ти 3 коли.

    Коментиран от #63, #64

  • 63 Niko

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "Пламен Бакърджиев":

    Написал съм че бях фен на БМВ преди да се кача на Мерцедес . Колите са купувани в голям период от време- 1994 Форд сиера комби на 10 години, 1996 Опел омега на 8 години, 1998 БМВ 320 на 4 години,2003 s 320 na 3години,2008 cls320 cdi 224 коня на 1 месец, 2012 cls350 306коня на 1 година и 2014 s63 amg на 4 месеца и 4800 км. Министрите не карат амг. Нямат доказани доходи за такава кола а за служебно amg na министър не съм чувал.
  • 64 Niko

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "Пламен Бакърджиев":

    А и пардокса е че дори да съм шофьор на човека купил си тези коли това няма отношение към статията, тук става дума за лоялност към марка и примери за това. Ако исках да се фукам щях да си сложа снимка и т.н. ,хаха така че ако това ще те направи по щаслив приеми че съм шофьор . Ха ха не бях чувал че човек като си купи сиера за 5000 марки ще си наеме шофьор . Ха ха.

    Коментиран от #65

  • 65 onq s konq

    1 0 Отговор

    До коментар #64 от "Niko":

    АМГ-то ти колко коня е и колко ти струва?Щото гледам че е почти ново според това което пишеш.
  • 66 Niko

    0 1 Отговор
    154 000 eur ,585 ps 4x4, демонстрационна кола в Германия е била, нова цена е била 193 000 евро.

    Коментиран от #68

  • 67 Другият

    0 2 Отговор
    От AUDI, по-убаво нема....каквото и да си мислите, каквото и да си пишете !!! Със здраве и весели празници на всички :)
  • 68 onq s konq

    2 1 Отговор

    До коментар #66 от "Niko":

    Искаш да кажеш че след като си капал "Опели Омеги","Фордове "раэни и БМВ-та 320 преэ 90-те,иэведнъж си се "опаричил" и в момента притежаваш кола эа 300 хил лв?Такива пари эа кола предполагат и дом-"палат" и т.н....Което пък эначи че си един от 100-те най-богати фамилии в БГ.И понеже това е свърэано с мн сериоэен частен биэнес,би трябвало да нямаш и грам свободно врем,телът ти да эвъни преэ 5 мин....а ти спокойно си джиткаш в нета с часове?!!Всъщност от коя лудница пишеш ?:)))

    Коментиран от #69

  • 69 Niko

    1 1 Отговор

    До коментар #68 от "onq s konq":

    За 20 години е нормално. Е имах и голяма доза късмет че току що завършил колежа родителите ми повярваха в мен и ми повериха всичките си спестявания от 3000 марки да започна бизнес и приказката стана. Е и да не забравяме че в началото на деведесете парите се правиха много лесно защото нямаше нищо. Ако сега започвах надали щях да успея. И съм далеч не само от 100 най богати българи ,а не знам дали влизам и в топ 10000. Но е факт че сега давам работа на над 700 души и изкарвам добри пари.

    Коментиран от #76, #77

  • 70 Niko

    0 1 Отговор
    А и както казах прати меил и ще ти пратя снимка с днешен вестник на предната седалка.
  • 71 2pacalypse

    1 0 Отговор
    Niko дай сайта на фирмата да вида с какво се занимаваш.
  • 72 Niko

    0 1 Отговор
    Хаха това въобще не те касае. Между другото я видях снимана и в best cars Facebook . Predi 1 mesic. No dai email i ще ти пратя днешна от Банско .
  • 73 Гост

    0 0 Отговор
    Що не взе S65?

    Коментиран от #74

  • 74 Niko

    0 1 Отговор

    До коментар #73 от "Гост":

    Защото е много по скъпа а и няма вариант за 4х4. И заради това 65 набира за 4,2 сек нормалната 63 за 4,4 а моита 4х4 63 набира за 3,9-4,0 сек.
  • 75 BENZ

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Autohouse Randm":

    tochno taka.
  • 76 mediator37

    1 0 Отговор

    До коментар #69 от "Niko":

    Ние тука сме все обикновени хора с коли втора ръка и ти благодарим, че ни обръщаш внимание.
  • 77 скар фейс

    0 3 Отговор

    До коментар #69 от "Niko":

    Не знам колко и дали действително си богат, но си прав, че в днешно време шансовете за старт са минимални, а да не кажа и невъзможни, в предвди, че има такива грабители, като боко борис-off (умишелно с малка буква). Аз лично, ако имах толкова пари, нямаше да седна да пиша коментари. Това, което бих си пожелал и аз някой ден да имам много пачки по 100-тачки.

    Коментиран от #78, #79

  • 78 Атанас

    3 0 Отговор

    До коментар #77 от "скар фейс":

    Ма ти за кой се мислиш бе момченце, не ти ли писна да дрънкаш тези глупости по другите форуми !!?? Сега тука ще ни даваш акъл ???

    Коментиран от #80

  • 79 Autohouse Randm

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "скар фейс":

    naistina li si tolkova promit mozak ili prosto si voden ot fakta che si otroche na komunisti?vzel da pliue Borisov a godina i polovina dokato ni obirashe oresharski s bandata si traeshe

    Коментиран от #82

  • 80 Autohouse Randm

    1 0 Отговор

    До коментар #78 от "Атанас":

  • 81 onq s konq

    2 0 Отговор
    ОБРАЭОВАНИЕ ти трябва на теб байно,а не пари!Эащото пари във тоя ти вид просто не ти отиват!Ама на кривата ракета ...ББ й е виновен:)

    Коментиран от #83, #84, #85, #89

  • 82 скар фейс

    0 2 Отговор

    До коментар #79 от "Autohouse Randm":

    Очевидно мислиш така, както й пишеш. За мен всеки, който мисли боко за борец с бсп е ......... Той е един от тях, но мисловната ти дейност не може да го асимилира златко. И изобщо не ми играй, че сте двама. 15 пъти ти го написах.

    Коментиран от #91

  • 83 скар фейс

    0 2 Отговор

    До коментар #81 от "onq s konq":

    Образование имам, както и въможност да те купя с избушения ти бмх. Между другото, ника много ти ходи, както ти бях написал в една от предните теми. Типичен образец за закостенелия ни манталитет. Колкото до вида, ти си си го описал добре.
  • 84 скар фейс

    0 2 Отговор

    До коментар #81 от "onq s konq":

    Програмист съм и в момента съм София. Да се убедиш линчо кой, кое....?

    Коментиран от #92

  • 85 хХх

    0 2 Отговор

    До коментар #81 от "onq s konq":

    ти пак ли ръсиш акъл по форумите бе? нали ти беше онзи, който си махнал стелките на бмв-то, за да му вървяла по-добре. май си яздиш магарето образования и му викаш юржж
  • 86 onq s konq

    2 0 Отговор
    Охооо..."трите хикса"!А честит нов ник!Добре си эапомнил эа стелките,ма аэ ти каэах и эа пожарогаситела,че и эа эадната седалка...Еса пак ше рипнеш че нещеш акъл,ама как да те оставя такъв неориентиран-ЭАПИСВАЙ СИ бе драги!Остава да ми кажеш че нямаш химикал:)

    Коментиран от #87, #90

  • 87 хХх

    0 2 Отговор

    До коментар #86 от "onq s konq":

    е кой ми е стария ник? какво да си записвам бе. знаем те, че имаш слабост към пожарогасителя, а и не приемам съвети от лапачи на пожарникарски маркучи. какво си тръгнал да пишеш за образоването на хората? какво образавания им трябва на тях, като бойковото ли, дето е чел-недочел Венету, а? ама той човека сам си го каза бе, че и той е прост и ви сте прости и за това се разбирате ахахах

    Коментиран от #88, #93

  • 88 скар фейс

    0 2 Отговор

    До коментар #87 от "хХх":

    Много точно написано :) Още ми е смешно. Само да попрявя "Винету" или може би нарочно Венету, като сърказъм :)
  • 89 Autohouse Randm

    1 0 Отговор

    До коментар #81 от "onq s konq":

  • 90 Autohouse Randm

    1 0 Отговор

    До коментар #86 от "onq s konq":

    taka e pishe s niakolko nika.

    Коментиран от #99

  • 91 Autohouse Randm

    1 0 Отговор

    До коментар #82 от "скар фейс":

    Neznaia kakvo obrazovanie imash.takiva kato teb glasuvat tu za razni siderovci tu za barekovci i posle Borisov im vinoven.jalkoto e che sasipvash temata za Mercedes Benz s komentari za politici i nai tapoto pak pishesh s niakolko nika.

    Коментиран от #98

  • 92 мануел апостолов

    1 0 Отговор

    До коментар #84 от "скар фейс":

    аман бе
  • 93 onq s konq

    1 0 Отговор

    До коментар #87 от "хХх":

    Ще си приэная че и аэ не съм чел "Винету",но само ако и ти си приэнаеш че не си чел "Планът Сидеров"!OK?

    Коментиран от #96

  • 94 Галин КириловX5

    2 0 Отговор
    Сега Волвата се търсят много и то в Германия.Учудващо е, и то много...Нищо чудно, че са на второ място.
  • 95 майор Костов

    2 1 Отговор
    БМВ е най-добрият автомобил в света! От останалите разбира си.
  • 96 Autohouse Randm

    0 0 Отговор

    До коментар #93 от "onq s konq":

    xaxa napravo go razbi
  • 97 гост

    2 0 Отговор
    Мерцедес и всички останали....
  • 98 скар фейс

    0 2 Отговор

    До коментар #91 от "Autohouse Randm":

    Не е нужно да знаеш, защото се вижда кой, с колко акъл разполага. Колкото да политическите ми пристрастия, нищо не знаеш, тъй като не съм изявявал такива към никоя партия, за разлика от теб. Няма кой нормален човек да ви се върже на псевдо-пропагандата, че който не е от герб, значи е от бсп или някоя друга партия. Теб специално те разбирам, защото просто капацитета ти е толкова и както казах, не е нужно да пипшеш от други никове, а да набеждаваш друг за това - @ 92 е твой. А колкото до ония с коня... на него да му кажа, че ако вярва на някоя партия, че ще го оправи...успех! Имам добра професия и съм добре, което не означава, че не мога да бъда и по-добре, но като гледам хората около мен как се тормозят, заради тежката обастановка в страната (от която всички сме потървпешви), жал ми е от това. Та, ти си гадай от кои съм и за кои съм. Между другото, колкото до неграмотника с латицата, по другите теми си не разбита, направо смазан от подигравки :)

    Коментиран от #103

  • 99 хХх

    0 1 Отговор

    До коментар #90 от "Autohouse Randm":

    а ти бе комепетентния.сега видях другите теми си омазал одма.то тва твойто не е наглост ами не знам какво.то не са бумер камори,вип амгета, бенц,златко кабагьотлисйки,златко не знам си къв.. хаха смях.

    Коментиран от #104

  • 100 Стоян

    0 0 Отговор
    Чета кометарите и се чудя каква са тези политечки пристрастия за подобни теми, но явно при нас и те намират място. Другото, което ми е чудно, независимо от темата, какви са тези минуси на някои кометари, които намирам за верни, особено на номер 77, с който съм напълно съгласен. А колкото до 78, Атанасе, а ти кой си, че да казваш, кой ще пише и кой не? На мен тази латиница ми омръзна да я срещам, а колкото до коментарите написани на нея, изобщо не ги чета.

    Коментиран от #101

  • 101 onq s konq

    0 1 Отговор

    До коментар #100 от "Стоян":

    Точно така-отсега нататък никва латиница,никва римляница-ше се пише само на съветски!И какви са тия "Мерцове","Бенцове" и т.н...Има две единствени марки на света и това са "Лада Самара" и "Лада Нива"!А тия пътища дето ги строят от ГЕРБ е крайно време да се раэбере че са эа эаблуда на народното съэнание-Една единствена магистрала ни трябва и тя да води единствено към Русия!!!Това е положението.
  • 102 Пламен Бакърджиев

    1 0 Отговор
    Господа изчетах 100 -те отзиви за статията и ми направи лошо впечатление отношението на господата ( скар фейс , хХх , onq s konq ) към нея. Ако искате да спорите не го правете във ФАКТИ . Малко са тези които не си крият самоличноста. ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ.

    Коментиран от #107

  • 103 Autohouse Randm

    0 0 Отговор

    До коментар #98 от "скар фейс":

    Vav vseki tvoi post govorish za dobrata si profesia?Advokat,Doktor li si ili prost programist.aide stiga che tragnah po tvoita diria da Spamia.

    Коментиран от #106

  • 104 Autohouse Randm

    0 0 Отговор

    До коментар #99 от "хХх":

    40 min po nadolo si se izkazal s drugiat ti nik.are mlakvai che draznish .

    Коментиран от #105

  • 105 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор

    До коментар #104 от "Autohouse Randm":

    napalno si prav
  • 106 BENZ

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "Autohouse Randm":

    napravo go razbi
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 триста итридесети

    0 1 Отговор

    До коментар #40 от "MSux":

    шшшшш алоу много повече м...ли се возят в мерцедеси, отколкото в БМВ, еле пък в 330-ка не съм видял нито един.

  • 109 Маурчи IV

    0 0 Отговор
    Аз одя пеш и ми дреме за тез класации!
    Напревете класация на обувки бе!!!