26 Юли, 2016 07:15 4 802 0

Honda отбеляза юбилея на героя "Sonic" 

  • honda-
  • civic-
  • sega-
  • sonic

Един от най-известните герои в електронните игри - Sonic, празнува своя 25-ти рожден ден. Създаденият от SEGA, любимец на поколения навърши четвърт век на екрана и извън него. За да отбележат това подобаващо, заедно с Honda те създадоха този автомобил на базата на Honda Civic. 

Външно автомобилът е претворен в теми от Sonic и Sonic's world, като новите златни джанти отпред символизират златните пръстени, които се събират в играта, а задните - обувките на героя. Всичко се пренася в интериора, като седалките и отпред и отзад са претапицирани в синя кожа Katzkin с бродарани лога.

Автомобилът е с 1.5-литров турбо с мощност от 174 коня, но е монтирана спортна изпускателна система, а за по-добра визия и стабилност и окачването е заменено със спортно с намален клиренс. Вътре е оБорудван с нова аудиосистема с два Rockford Fosgate събуфера с мощност от 500 вата подкрепяни от два 500-ватови усилвателя и 32-инчов телевизор. Създатели на проекта са Fox Marketing Cars.

Джеймс Дженкинс - ПР мениджър на Honda споделя, че не вижда по-добър начин за съчетаването на спортно ориентираното 10-то поколение на Civic с ултимативния атлет - Таралежът Sonic.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА