4 Август, 2016 22:30 8 342 14

Баварска среща по американски - Bimmerfest 2016

  • bimmerfets

Една от марките с най-многобройни фенове по света без съмнение са германците от BMW. За нас тук в Европа, това са автомобили от ежедневието, на които не обръщаме толкова голямо внимание. В други по-далечни места, като Америка обаче, тези автомобили се смятат за екзотика и отношението към тях е малко по-различно. Ежегодното събитие, което обединява феновете от всички щати се нарича Bimmerfest, като наименованието идва от разговорното определение за марката. Разнообразието от автомобили е голямо и има за всички вкусови предпочитания - от стари до нови и от оригинални до силно модифицирани машини. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никой

    0 0 Отговор
    "...тези автомобили се смятат за екзотика и отношението към тях е малко по-различно." Зависи за кои модели става въпрос. Истинската разлика, е че там всеки уважава избора и вкуса на другия, а тука се тропаме взаимно за щяло и нещяло. Колко е трудно да оцениш една кола, независимо от марката? За Бай Ганя - много.
  • 2 VAG FAMILLY

    0 0 Отговор
    Лично аз не съм фен на Баварците, но във видео материалите видях доста добри автомобили които са във десятката!
  • 3 дддд

    0 0 Отговор
    ТОВА СЕ КАЗВА СРЕЩА НЕ КАТО В БЪЛГАРИЯ ,Срещи си правят с кочини издухани
  • 4 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Колите хубави но какви са тези мазни ГМО-трътки на клиповете ???
  • 5 bmw

    0 0 Отговор
    Толкова КЕНЕФИ на едно място!
  • 6 райта

    0 0 Отговор
    най-доброто в автомобилостроенето! БМВ!

    Коментиран от #7

  • 7 Ей филмар режисьор

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "райта":

    Това не го казвай никога, никъде, на никого, по никакъв повод, защото много ще ти се смеят! хахахаха

    Коментиран от #9

  • 8 ЗЗБ

    0 0 Отговор
    И каква е причината да му се смеят? Че БМВ са са първи по продажба от премиум класа и безспорното напредване по отношение на технологии?
    Това, че в Булгаристан се карат издухани БМВ-та на 163 000хил. РЕАЛНИ и тези, които ги карат, се мислят за гангстерчета? Тази марка е с традиции и щом американците изпитват уважение към нея, при условие, че имат толкова много избор... А сме тръгнали да ги плюем, която и да е марка, при условие, че не произвеждаме собствена такава...
  • 9 райта

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ей филмар режисьор":

    явно си още девствен
  • 10 Bmw и пача

    0 0 Отговор
    Раздвоен съм стари хубави BMW-та и тресяща се пача, как да не си харесват автомобилите, като жените им са грозотии.

    Коментиран от #13

  • 11 Чичу Ади

    0 0 Отговор
    Този автор на статията кърти и извозва! В САЩ екзотика, тук ежедневие.... Хасенчо, Хасенчо..... Не дрънкай глупости бе човече. БМВ е най-продаваната премиум марка в САЩ и тамошният й пазар е най-голям в световен мащаб. Ебаси екзотиката...
    Какво им е на американките? Знаем, че нашите са най-хубавите, ние сме най-умните...... за това сме клоаката на цивилизацията! Малко по-реално, моля Ви. Тук вярно се правят събори и изтърбушени кенефи на по 10-15-20 години в лошо състояние, но поне се събират 1000+ коли, и си правят шоу. Важно е да имаш мерак, не е само до финансовата възможност.

    Коментиран от #12

  • 12 бра

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Чичу Ади":

    ...и в Скандинавия бутилка уиски си е екзотика, докато тук си е ежедневие!....много си е прав автора
  • 13 райта

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Bmw и пача":

    някак си ми се струва, че най-готините мадами са точно в баварците, а плюещите марката са жалки ч.....ии
  • 14 Кобрата

    0 0 Отговор
    Супер са машините, красота М4, М3 F80, M3 E92 и М3 Е30, радват най-много! Също и някоя яка американка с голям диференциал и големи балкони, да качиш вътре в BMW-то, да му се изреже на седалката и всичко ще е 6 ЕВАЛА, добър събор са направили