Last news in Fakti

10 Август, 2016 14:06 6 039 4

Какво ново в новия Range Rover?

  • range rover
Какво ново в новия Range Rover? - 1

Даже и за такава царствена особа като Range Rover е необходимо модернизиране и обновление. За да не изостават от Bentley Bentayga, хората от Range Rover представиха обновен и доста по-луксозен вариант на техния флагман.

Една от новостите е свързана с иновационния компресорен шестак, който е с обем 3.0 литра и е заимстван от Jaguar. Неговата мощност е 340 конски сили, а максималният въртящ момент е 450 Нм. Ускорението до 100 е равно на 7.1 секунди.

Най-луксозното и наточено изпълнение SVAutobiography също търпи изменения. Сега за него се предлага един нов вариант, наречен Dynamic и отличаващ се с изменени настройки на шасито за по-спортна езда, както и с намален с 8 мм клиренс.Какво ново в новия Range Rover?

Визуално новата версия се отличава по външните графитеносиви елементи, както и по двете "двуцевки" в задната част. Спирачните апарати ще са червени Brembo, а летите джанти ще са с нов специфичен дизайн.

Още от опциите са свързани с нов адаптивен круиз контрол, със система за автопилот в задръствания, както и с асистент за автоматично спиране при екстремни ситуации. Настройката Low Traction Launch съвместно с Terrain Response пък ще адаптира автомобила към всички видове настилки и условия.

Системата осигурява и безпроблемен старт дори и при много хлъзгави настилки, а още нещо любопитно е, че може да следи за състоянието на водача. Модернизирането на Range Rover завършва с нов мултимедиен комплекс с 10-инчов екран.Какво ново в новия Range Rover?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 656

    0 1 Отговор
    Е сега дразни на дисплея да пише LAND ROVER а да караш Range Rover.....

    Коментиран от #3

  • 2 Кобрата

    0 0 Отговор
    Джипът е страхотен, това е един от автомобилите, които много харесвам.
    Мисля обаче, че това е бизнес класа и няма да му отива да е прекалено спортен, например белите стопове и двойните ауспуси, не му подхождат много, но цветът и интериорът са добри. Иначе Range Rover Autobiography VOGUE SDV8 е наистина добър автомобил.
  • 3 548

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "656":

    Ти тъп ли си? Нали самата марка е LAND ROVER бе шматка

    Коментиран от #4

  • 4 656

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "548":

    Знам бе мой но можеше да изписва Range Rover