Last news in Fakti

17 Август, 2016 07:15 7 548 3

880 Нютонметра за VW Touareg от ABT

  • vw-
  • volkswagen-
  • touareg-
  • abt-
  • тунинг

Наскоро от Audi пуснаха спортна дизелова версия на най-големия си SUV наречена SQ7, която разполага с 4.2-литров V8 двигател в отговор на BMW и тяхното X5 M50d. Volkswagen обаче, от няколко години имат братовчеда на Q7 - Touareg, но с не толкова мощен дизел - 340 конски сили и 800 нютонметра. 

Тунинг специалистите от ABT, естествено се заеха да изравнят везните и след докосването с тяхната "магическа пръчка" автомобилът може да похвали с 385 конски сили и цели 880 нютонметра въртящ момент. В комбинация с осемстепенната автоматична скоростна кутия от ZF, автомобилът се изравнява по ускорение с хечбека Golf R, което е впечатляващ резултат за двутонен гигант.

Визуалните промени по автомобила, както винаги са семпли и трудно разпознаваеми, като изключим новите 22-инчови джанти. За по-добро поведение и визия, въздушното окачване е препрограмирано и клиренса енамален с 40мм отпред и 30 мм отзад. Маската на предната броня е по-стилна, а и накрайниците на изпускателната система са сменили размера си. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЛАМА

    0 0 Отговор
    Нито Q5,6,7,8,9,10 нито туарани,туарези,тарагани,тапанари и тнт и мерджани за м....ли не може да стъпят на малкия пръст на ЛАНД КРУИЗЕРА!

    Коментиран от #2

  • 2 гамена

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "АЛАМА":

    Хахаха голям си комик, от цирка ли избяга
  • 3 330i

    0 0 Отговор
    "Наскоро от Audi пуснаха спортна дизелова версия на най-големия си SUV наречена SQ7, която разполага с 4.2-литров V8 двигател в отговор на BMW и тяхното X5 M50d. "
    4.2 литра срещу на 3.0 литра
    Много по-висок разход с по-малка мощност; те това им е отговора