Last news in Fakti

17 Август, 2016 10:14 15 522 15

Да ти вдигнат колата за 60 секунди

  • паяк-
  • репатриране-
  • турция
Да ти вдигнат колата за 60 секунди - 1

Службите за репатриране на неправилно спрени автомобили действат бързо по цял свят, но малко могат да се мерят по светкавичност с турските "паяци". Видеото по-долу е заснето пред едно от летищата в южната ни съседка, където Renault Clio с включени аварийни светлини се озовава на път за наказателния паркинг за по-малко от минута.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gost

    1 1 Отговор
    Само нашите маймуни ти закачат колата 10 мин с тая допотопна техника от миналия век !

    Коментиран от #12

  • 2 Митака

    1 2 Отговор
    Нашите също са бързи. Онзи ден в Свети Влас ми вдигнаха колата за около 3 мин. Направо не повярвах, даже първо помислих че са е откраднали, но един човек ми каза че паяка е вдигнал. Няма такава помиярщина, оказа се че целия Влас е забранено паркирането. Явно кмета играе с рапатрака, така че колеги внимавайте, действат бързо. Ама как да му обясна на тъпака че като прави такава помиярщина сам си го вкарва. То затова на плажа е пълно с англичани дето се лигавят двама на една бира. Изгониха Българите от нашето море с такива идиощини, другия месец вместо да ида със семейството на Влас например и да изхарча около 2000лв. аз ще ида на Гърция -за съжаление. Пълни тъпаци, няма как да му обясна че 40-то лева дето ми взе нито ще обеднея, нито ще забогатея, но от цялата работа губи курорта Влас и държавата ни. Казвам му на оня и на полицая че ние сме хората дето харчат пари а не англичани и темподобни и не защото ние сме по-богати, просто за англичанина е нормално цяла нощ да се лигави на 5-6 бира за 1,2лв на литър. А българина почва съсъ салата и т.н. и т.н. и завършва с вино или бира. Такива глупаци изгониха Българите не само от морето ами и от Държавата. Ай че пак се ядосах

    Коментиран от #6, #8

  • 3 Христо

    2 0 Отговор
    На Слънчев бряг ги вдигат за 30 сек.

    Коментиран от #14

  • 4 onq s konq

    0 1 Отговор
    ЗА ВАС ВЛАКОВЕ НЯМА ЛИ БЕ ОЛИГАРСИ ТАКИВА?:)

    Коментиран от #7

  • 5 гост

    1 0 Отговор
    У нас няма кой да инвестира в нови разработки, карат си с измисленото отпреди 50години. Вижте по магистралите, че няма автоматична техника за почистване и поддръжка. Няма нови и модерни машини за ремонт на дупки, които свършват качествено работата за минути, няма простата техника за ремонт на пукнатини, така се стопира ерозията на пътя и се удължава периода на нормална употреба с много години. Въобще у нас никой не инвестира щом може да си кара с камиона на дядо си. Турция е много развита и голяма страна в техническо отношение, много пред нашата мизерия.
  • 6 Бай Тошо

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Митака":

    За това търся и аз спокойни плажове КЪДЕТО НЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМ ЗА ДА ПОЛЗВАМ МОРЕТО и без кражби (паяци), от и без това обеднелия българин като например Камчия си е .аси рая, далеч от всякакви кражби и продажби
  • 7 onq s magareto

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Пак се изказа неподготвен ... ( както във всички случаи )
    На статия за вдигане на кола, ми пише за влакове ...??!??
  • 8 поверително

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Митака":

    Прав си! С мародери на власт, ни народ ни държава оцелява. А са отдавна на власт. Яко е огладняла паразитната номенклатура и лапка и от юрофуундс и от местни данъци и се чуди какво да измисли, че да лапка повече. Но един ден това ще приключи, няма народ няма България. Тогава лапачите ще се окажат в море от араби и африканци. тогава ядва ли ще лапкат щастливо, понеже ония повечето там не им се работи, та тук ли ще работят? Тогава ще е вече забавното, какво ли ще бъде? Това и аз бих предрекъл, но не ми се пише затова. Аз не съм Ванга, но също съм пророк, за съжаление пророкувам по настоящите пакости, за бъдещите ядове. И за мое учудване винаги познавам... Изобщо обаче не се смятам за пророк, но фактите говорят сами... ПРАВ СИ! Оди дето ти е кеф, щом местните примати те геноцидират! Патриотизма е добро, когато всеки е човек и патриотизма служи на справедливостта и доброто за народа! Но, когато е кухо клише за изборни резултати, не струва! Оди дето ти е кеф и забрави мъката! С мутри и паразити на кокал не се гради рай за народ и само мафията си има държава! Просто факти. Аз разбира се, в бъдеще няма да описвам,какво ще се случи, ако Българският народ изчезне оттук - в него не включвам Лапачите, те са му враг! тогава както изглрежда красива тази земя тук, кще се превърне в най-страшният кошмар на всеки колонизатор. но простотията на Ганьо не можеш изкорени и с молби често. А бъдещето се прави сега.... Ако сега са умни и полезни за народа нещата, бъдещето е добро. Ако обаче са вредни, а те са, няма бъдеще за този народ. То се и вижда....
  • 9 anesti

    0 2 Отговор
    Много хубаво прави паяка, даже трябва да не ви връщат колите изобщо. Лятото от вас наглеците най страдаме местните.То не са задръствания,катастрофи,всеки идва и си избива комплексите тук и ние трябва да ви търпим и да висим в задръсванията . Даже са малко паяците. Отивайте в Гърция и там правете магариите си да видите там какви са глобите им и пак ще си говорим. Айде че един пак е спрял пред гаража. Викам паяка!

    Коментиран от #10

  • 10 кроко

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "anesti":

    Ти явно хич не си умен! Не са виновни хората, които спират тук и там. Виновни са общините, които разрешават да се застроява даже ако е възможно и над тротоара, а в същото време нехаят за паркоместа и въобще никаква инфраструктура. Има достатъчно врътки, като например апартаменти да се пишат студия за да „нямат” нужда от гараж. Куцо, кьораво и сакато си прави офиси и магазини където му скимне и никой не им държи смета клиентите им къде ще паркират. И за капак на всичко, общините правят врътките с паяците и платените зони.
    А тези, които „избиват комплекси” с големите лимузини, тях паяците обикновенно не ги закачат, така че пак не са виновни обикновените хорица.
  • 11 тъпия

    2 0 Отговор
    до АНЕСТИ - Гръка "БЪЛГАРИНА МЕСТНИЯ" Ако ги няма туристите ще ми ядеш........,като местен явно копаш ниви там на морето или вътре в морето, не ти трябват туристи, имаш си каменна нива и си вадиш хляба. аз съм на 40 год. и не съм стъпвал на черноморието от 10 год. и мисля следващите 20 да продължа така. Ходим само в Гърция 2 пъти и 1 път в Турция на година и е доста по-добре от вашето местно черноморие, и по-добре да не идват туристи при вас местните да си кукувате целогодишно и да ядете свободни парко - места. 15 септември Турция ти си стой на родното място. Поздрави
  • 12 ддд

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Gost":

    аа не
    и нашите са бая чевръсти
  • 13 anesti

    0 1 Отговор
    За съжаление от седем години една от работите ми не е да си КОПАМ градините си, а да отивам по пътищата и да събирам понякога и в чували такива умници като теб ,решили да покажат колко са безсмъртни
  • 14 Десислав Попов

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Христо":

    Съгласен съм.Бях в един магазин за кратко,излизам...колата я няма.Взех такси до наказателния паркинг.Пичовете я бяха свалили,направили още един курс и вече сваляха следващата.Платих 52лева и такси 7,50 и си взех колата.
  • 15 Митака

    0 0 Отговор
    Явно твоята работа не зависи от туризма, ама на 50-60% от роднините ти зависят от туризма, и както ти казва и колегата, ако не сме ние-туристите още щяхте да карате лади и къщите ви да са на тухла.Сигурно си забравил преди 20 год. как изглеждаше Влас а.....едно село дето такива няма и в северозападна България. Така че малко мисли преди да се изказваш. Това че на теб ти се набиват в очите едни 5% от водачите на МПС-та не означава че и останалите 95% са нагли и подобие. Та като говорим за наглеци, незнам и вашите местни дето ги пишат по вестници и новини колко са примерни шофьори, там за каква комплексарщина става дума...... ама да оставим темата защото такива комплексари си ги има навсякъде и те си избиват комплексите не само на морето ами и в София, Пловдив ит.н.. А това че ще отида на Гърция губиш и ти ама явно ти е трудно да го разбереш ЗАЩО.