Last news in Fakti

1 Септември, 2016 12:58 20 669 15

Наказаха руснак, преправил Lada на Mustang

  • ваз-
  • 2108-
  • 2101-
  • ford-
  • mustang-
  • тунинг
Наказаха руснак, преправил Lada на Mustang - 1

Жител на руския град Омск бе подведен по административна отговорност, защото преправил своя ВАЗ-2108 на Ford Mustang. "Репликата" привлякла вниманието на полицията със снимки, публикувани в социалните мрежи, и собственикът бил поканен на "беседа" в районното.

Наказаха руснак, преправил Lada на Mustang

В хода на проверката било установено, че 24-годишният Шелби от Омск е внесъл сериозни изменения в конструкцията на автомобила. Той монтирал двигател с инжекцион от ВАЗ-21012, нов преден капак и броня, фарове от ВАЗ-2106, стопове от КамАЗ, отрязал задните колонки на покрива и заварил парче ламарина над багажника, в който преместил резервоара.

Наказаха руснак, преправил Lada на Mustang

Пишман конструкторът нямал свидетелство за съответствие на направените промени със законовите изисквания за безопасност, за което му била наложена глоба. От руския КАТ го заплашили, че ако не отстрани модификациите, регистрацията на колата ще бъде отнета. Собственикът на руската Елинор обаче решил да не чака това да се случи и веднага обявил колата за продажба на цена 300 000 рубли (около €4 100).

Наказаха руснак, преправил Lada на Mustang

Наказаха руснак, преправил Lada на Mustang

Наказаха руснак, преправил Lada на Mustang

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Цецо

    0 0 Отговор
    Ами без Технотест не става. Промените по конструкцията на колата наистина са значителни.
  • 2 Евлампи

    1 1 Отговор
    Не може Сульо-Пульо да се прави на Пининфарина.Разни гейчета режат пружини,слагат "спортни"ауспухи и вече са голема работа.

    Коментиран от #5, #8, #15

  • 3 Прнсияя

    0 1 Отговор
    Евлампи това че ти си някакъв бесен чичак на 80 който върви пеша не значи че ние които си слагаме рязани пружини(макар и да не знаеш какво е точно) и ремуси сме гейчета!!
  • 4 Баш майстураж

    0 0 Отговор
    От каде на къде ще прави убави работи ? Дирекно на каторга в сибир . Толково просто ,трябваше да прави като кутия от вавли ,и щяха да го наградят. .....Аз бих му дал възможност да покаже на какво е способен този младеж ,бих го финансирал . Така се раждат генийте . А те са му резнали крилцата . Те това е Сибирска демокрация .
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 RadoS1600

    0 0 Отговор
    .асиии и тиквите дето са се навъдили.
    Само защото някой си е поиграл с руската антика и е резнал някоя пружина или е турил стария кюнец от бабината печка на ,,бегачката,,... става гейче...
    Надявам се не става гей от елементарна завист щот НЕсул... и НЕпул... не може да си смени крушката в хола ... да речем.
    А и биячи са се навъдили... ама нещо отново анонимки.
    И смешното е че измежду коментарите не срещнах много по темата е главно злобни забележчици от комнплексари.....
  • 7 Нов чо

    1 0 Отговор
    Според мен заслужава награда това момче !
  • 8 КТК

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Евлампи":

    Гей си ти щот само можеш да плюеш . Евала на момчето , че се е хванало и е направило НЕЩО !
  • 9 Rado

    0 0 Отговор
    Точно пишман конструктор. Историята познава реплики на различни автомобили, но толкова добре направени, че човек наистина може да повярва, че са истински. Това на нищо не прилича, но пък + за опита.
  • 10 LADA SAMARA TURBO MUSTANG

    1 0 Отговор
    Ладата е чудна, евала му на руснака, това, че няма пари за Mustang, не означава, че не може да си направи реплика...
  • 11 Qvor

    0 0 Отговор
    Да си е взел един стар мустанг по евтино да му е излязло и ще е изтински.
  • 12 123

    0 1 Отговор
    Каквото и да я прави си остава тъпа грозна Лада! Не става за нищо!
  • 13 ...

    0 0 Отговор
    Тука половината, които коментирате сигурно въздушния филтър не можете да си смените пък камоли да тръгнете да правите нещо такова. Евала на човека бая труд е хвърлил и си личи, че има умения. Колкото до визията верно е че отстрани малко куца, но оък отпред и отзад е станала супер, но явно на човека си му харесва и това е важното. Ние тука в България сме е.ати народа, само плюем и се смеем на всички, пък накрая се оказва, че май по зле от нас няма.
  • 14 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    0 0 Отговор
    Лада - Франкенщайн :)
  • 15 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Евлампи":

    Абсолютно съгласен, особено като става въпрос за такива селски бичмета, дето слагат на разни 20 годишни баварски кошници тъмни стъкла, спойлери, лампички по шасито и ауспуси като духовите инструменти на берковската духова музика и вдигат шум по булевардите "у Софето", както казват в технит есела....