29 Септември, 2016 16:59 6 961 20

Civic Type R кацна в Париж

  • honda-
  • civic-
  • type r-
  • париж 2016
Civic Type R кацна в Париж - 1

Honda избра салона във френската столица за премиерата на бъдещия Civic Type R. Прототипът изглежда готов за серийно производство, което потвърждава информацията, че продажбите започват още догодина.

Civic Type R кацна в Париж

Огненият хечбек е окичен с брутален аеродинамичен пакет с елементи от въглеродни нишки. 20-цоловите колела са побрани в раздути калници, на предния капак има въздухозаборник, а трите дула на изпускателната система излизат по средата на задната броня.

Civic Type R кацна в Париж

Снимки на интериора и технически характеристики все още не са публикувани. Според най-пресните слухове обаче Civic Type R ще получи 2.0-литров турбодвигател с мощност 345 к.с., предавани на предните колела през шестстепенна механична трансмисия.

Civic Type R кацна в Париж

Моделът ще се произвежда в завода на Honda във Великобритания.

Civic Type R кацна в Париж

Civic Type R кацна в Париж

Civic Type R кацна в Париж

Civic Type R кацна в Париж

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Камани

    0 0 Отговор
    японците винаги са били номер 1!Да не говорим за старите им автомобили,просто нямаха грешка

    Коментиран от #3

  • 2 A96

    0 0 Отговор
    Японците са добри да, ама защо ги помпят тия автомобили на предно ???
  • 3 Мършата

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Камани":

    японците винаги са били в какво, освен в МотоДжиПи ??? Колко титли имат в Формулата или в Ралито ( преди десетилетие Субару май спечели 2 сезона, ама май вече нямат тим даже)

    Коментиран от #4, #8, #10

  • 4 Киркук

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мършата":

    Колата е уникална.А за наградите, само питай за Макларън-Хонда и Сена и тогава говори!
  • 5 Msux

    0 0 Отговор
    Тази ми харесва , макар и да не съм фен на японското, ама не мога да разбера кой ще си купи кола с 345 коня и с предно предаване, аз нямам против предното ама над 250 коня става отвратителна, пускаш волана и даваш леко газ - ще избие волана на ляво или дясно. Ако я направят 4х4 ще привлече много повече фенове, ама искат да се борят за приза най-бърза кола с предно... жалко това състезание прави колата по-лоша.

    Коментиран от #6

  • 6 Димитър Колев

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Msux":

    Тази Хонда може да не се държи така както си мислиш, много е мощността за предно, но все пак технологиите за неутрализирате на недозавиването и другите неприятни ефекти са доста напреднали.
  • 7 Nazy

    0 0 Отговор
    Да така е-няма начин да не обуздават тази мощност я с диференциал,я с електронни системи .супер е и е хубаво че се стремят да правят яки резачки япончетата.
  • 8 John Gotti

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мършата":

    Две са титлите на Toyota, на Субару са малко повечко. Преди две десетилетия точно Carlos Sainz мачкаше наред със Celica gt4.
    За Хондата кво да кажа - уникална. Предполагам че на двайските с достатъчно широка гума ша лепи на асфалта, но такъв автомобил определено трябва да е 4х4.
  • 9 Косачката

    0 0 Отговор
    На тая мощност поне да беше AWD...
  • 10 Име:

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мършата":

    при конструкторите: при пилотите:
    Toyota: 3 4
    Subaru: 3 3
    Mitsubishi 1 4

    BMW: 0 0
    Mercedes: 0 0
    Audi: 3 2
    VW: 3 3
    Opel: 1 1
    Porsche: 0 0

    Извинявай.....

    ______________________________

    А тази EURO type R е с отвратителна визия....
  • 11 Джапанката

    0 0 Отговор
    Много е грозна! Незнам какъв селски бек трябва да си, за да си вземеш тоя ръбат толуп! Може в техниката да е перфектна, ама с тоя дизайн няма как да стане...
  • 12 Живко Абрашев

    0 0 Отговор
    Момчета да ви кажа честно че е грозновата колата грозновата е. Лично аз предпочитам стария модел. Освен това излиза от рамките на спортен хечбек понеже нарастна значително на размери. Спокойно мога да твърдя че се доближава до размерите на комбито на сивик. Но като техническо изпълнение и като вложени материали смея да твърдя че е най добрия модел за последните години. Надявам се следващата седмица да имаме на разположение модела по време на трак дея и да направя снимки на интериора да ви пратя. Въпреки всички суперлативи който мога да дам за колата на цената на която се продава в UK предпочитам да си взема 2 годишно М3 или ауди s6 от колкото хондата... просто не съм фен на марката нищо че работя в завода....
  • 13 Бени

    0 0 Отговор
    Само на мен ли ми бие малко на субару-то, не че е лоша иначе. Евалата
  • 14 Някой

    0 0 Отговор
    Красота! Но съм съгласен за необходимостта от двойно задвижване.
  • 15 хейтър

    0 0 Отговор
    Тва не е за формула или рали а за серийно производство я погледни в класациите за най-добри автомобили колко японеца има... Бмв мн зле а за мерцедес (нищо че ме кефят) да не говорим... От немеца само ваг и ауди влизат в топ 10... Аре пийс

    Коментиран от #16

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Vtec

    0 0 Отговор
    Dizaina e trepach.Nqma nemska kola s po dobur,samo nqkoq italiqnka moje sa se meri po dizain.Da ne govorim che s moyata honda pravq bmw-cata i auditata na smeshni po svetofarite.
  • 18 СДФГ

    0 0 Отговор
    350 коня само на предно- малко тъпо ,но така са решили. Фокус РС също е 350 коня но 4х4. Ще има: кормилото свърши,завоя не
  • 19 МоТо

    0 0 Отговор
    Много футуристично-бъдещето идва,вдигнаха летвата в дизайна.
  • 20 Майна

    0 0 Отговор
    Абе кой от вас има 350 коня кола че се изхвърляте тука аре легай че мама ще ти спре интернета нямат пари за бензин на съзтезатели се пишат аре чупката