Last news in Fakti

2 Октомври, 2016 07:15 8 811 1

Покъртителното състезание Kinrara Trophy

Ако сте фенове на ретро автомобилите то това състезание определено е рая за вас. Част от ежегодния Goodwood Revival, то събира едни от най-култовите и същевременно ценни спортни автомобили от миналото и то с огромно разнообразие. Достатъчно е да споменем Aston Martin DB4, Ferrari 250 във почти всичките му варианти, AC Cobra и Jaguar E-type, отново във всичките му версии. Най-впечатляващото е, че тези автомобили наистина се карат на лимита на възможностите им, като повечето от хората зад волана са действащи пилоти. Друга интересна част, може би идва и от това, че ако сметнем цената на всички автомобили в състезанието е вероятно тя да доближи бюджета на шампионата на Формула 1. Прелестите на Ferrari с цифрите 250 в името си, от много време са рекордьори по търговете и цените им само и единствено ще нарастват. Най-интересния от всички колоси в състезанието за нас бе червения подобен на шутингбрейк - Ferrari 250 GTB BreadVan, но състезанието бе спечелено от сивото 250 GT SWB/C.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гостенче

    0 0 Отговор
    В първите няколко секунди си помислих "край, тия помляха бабите за милиони", после обаче като ги гледам нан влизат в завойте чак не ми се вярваше. Направи цялото състезание си беше на ръба на възможностите на тия коли. Тамън си викаш айиде улетеха и те вземат че се измъкнат.