Last news in Fakti

16 Октомври, 2016 07:16 9 277 5

Следващото Audi RS5 звучи като V6 турбо

  • audi-
  • rs5

Двигателите с V-образна подредба на цилиндрите, изобщо не са новост за спортното подразделение на компанията от Инголщад. Те датират още от първото поколение на RS4 и с ерата на даунсайзинга - намалението на работния обем, това е напълно възможно да е новия агрегат на купето RS5 и видеото напълно подкрепя тезата. 

Позитивите от промяната са ясни - по-малък разход и вредни емисии, повече въртящ момент и по-добро цялостно представяне, като най-вероятния избранник идва от новата Panamera 4S. Той е изцяло нова разработка с кубатура от 2.9-литра, като в Porsche-то той има мощност от 440 конски сили или само с 10 по-малко от предходния атмосферен двигател на Audi.

Във видеото прототипът изглежда, че не е загубил важните за доброто представяне килограми, но още нищо не е ясно напълно. Дизайнът на автомобила се очаква да съвпада с братчето му - RS4, като това се забелязва и през тежкия камуфлаж. Готовият модел според нас ще бъде представен съвсем скоро, за да може през пролетта първите поръчки да са факт.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Yamaha

    0 0 Отговор
    А бута ли масло?