18 Октомври, 2016 14:11 27 033 14

И BMW X7 ще има M-версия

  • bmw-
  • x7-
  • x7 m
И BMW X7 ще има M-версия - 1

Само две седмици след новината, че четвъртвековната мечта на хиляди фенове за M8 е на път да се сбъдне, от Мюнхен плъзнаха слухове за нова M-ка. Според BMW Blog баварците разработват напомпана версия на бъдещия си флагмански всъдеход X7, чийто дебют се очаква през 2019 г.

Новият високопроходим гигант с гореща кръв ще се бори за клиенти с Mercedes-AMG GLS 63 4Matic, Bentley Bentayga и други анаболни тежкоатлети. Сведенията за арсенала под предния капак на X7 M все още са противоречиви.

В Мюнхен разглеждали две възможности. Първата предвиждала всъдеходът да се оборудва с познатия 4.4-литров осмак с два турбокомпресора, който ще развива над 600 к.с. в следващото издание на M5.

Второто предложение било X7 M да получи 6.6-литровия V12 от M760Li xDrive. Ръководството на BMW харесвало тази идея, тъй като развиващият 600 коня и 800 Нм титан би подхождал повече на модела в имиджов план и би бил по-подходяща алтернатива на Bentley Bentayga.

И BMW X7 ще има M-версия

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BMW FAN

    1 0 Отговор
    Харесвам BMW, но при този, предницата въобще не ми харесва, а задницата доста прилича на X5
  • 2 Бургас

    1 0 Отговор
    Относно статиите за новите модели на бмв ми прави впечатление, че се многоповтарям - стават от грозни на по-грозни!
  • 3 хахх

    2 1 Отговор
    Жалък опит за подобие на GLS

    Коментиран от #4

  • 4 dexter

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "хахх":

    Жалък опит за подобие на каквото и да било.
    Поредният мюсюлмански мокър блян ...

    Коментиран от #13

  • 5 фйхгж

    0 0 Отговор
    днес отивам аз да си купувам нова кола
    да гледам една за 6000 лв
    имам една работи кара ме ама старааа
    и мисля ок вземам новата и какво
    работата същата жената същата
    детето същото заплатата същата
    само съм едни 6000 назаде
    та ще карам старата докато грохне
    е и акъл ще давам(като всички тук:))

    Коментиран от #7

  • 6 Али Разан

    0 0 Отговор
    Нека му е "зле" на този, който ще си я купи!
  • 7 Павел

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "фйхгж":

    Защо ти е за 6000 лъва ауто? Аз ще си купя за 2000-2500 лъва. Гледаш да не е гнила, да е добър двигателя да не е удряна или поне сериозно и да е в ред спирачната и повечето агрегати. После щес и я изтъркам китосам ако трябва и напръскам и става ако не нова то поне прилична. Минавам я през автосервиза за основен преглед...цподчертавам ОСНОВЕН, а не годишен и което трябва се подменя дори да е с още ресурс...за да стане НОВА Секънд Едишън... Е, после плащаш Гражданският рекет слагат ти намбъра ако няма и караш! Да стигне 3000 ако няма сериозни повреди де. А ти 6000? Спести си поне 2 бона бе! А новите баварки вадят фасон, но не бих си купил дори и заради високата цена. За тия пари бих си карал доживотно нови коли като Голф или Мазда 2-3, Дачия Логан, Киа Ай-30 и др... А и мощността е убиийственно висока за нашите пътища...данъка огромен разхода огромен...това е глезотия...без всякакъв смисъл освен за фукльовци и маниаци. За тая мощност бих си купил тир бе.

    Коментиран от #8

  • 8 Тошибиян

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Павел":

    Лелее край немате бе
  • 9 Павел

    0 0 Отговор
    Брато Тошибиян, мое да звуча тъпо, но вината затова е на Цецка Цачева, Гоце Първанов, Доганчо, Медтанчо, Дженерал щаб, МВР, Темиза бйрократите по села и градове раждайки ядоове и прлечки да работим, на мои роднини, на крадливи банди и на поне сумарно 1 милион уродливи човечета наричани ласкателно хора, но според мен бандити по морал и дела... Иначе щях да си купя нова електрическа Хонда или Ниссан или Поло. Но съгласи се, че тия врагове са твърде усърдни от десетилетия да ни мачкат и закопават, за да съм добре? Като прибавим и еко морала ми - не карай ненужна горелка, защото не ти е нужна! - така мисля. Е, не е ли по-добре да си купя Опел да ми гори 6 на сто отколкото това добиче да ми гори20 на сто? Е излиза, че най-богатите са най-безотговорни разходващи енергия петрол? Аз ли съм виновен? че чак и презрение усещам в твоето отношение? Ами вървете на майн..а си такива морали. Защото от вас ни диви животни ни Хора ни растения останаха читави а сте много - поне 2 милиарда мислят като теб и са повечко... Ето това е страшното. Вие край нямате, не аз.... :)

    Коментиран от #14

  • 10 Пушек

    0 0 Отговор
    Бута масло
  • 11 Yamaha

    0 0 Отговор
    И го меша с антифриза даже
  • 12 мун

    0 0 Отговор
    никога няма да имам такава кола.. еехххх
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Без име

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Павел":

    Хахаха много са ми смешни хора като теб, все някой друг им е виновен.