29 Октомври, 2016 11:43 8 582 3

Benz-ове за всеки и бировози без шофьор

  • най-интересното от седмицата
Benz-ове за всеки и бировози без шофьор - 1

Случайно или не, в седмицата, в която стана ясно, че тази година Mercedes има всички шансове да догони BMW по продажби в луксозния сегмент, емблемата с трилъчевата звезда се появи на пикап. Новата X-Klasse може да не е точно Benz, нито пък този тип машини се вместват съвсем в понятието премиум, но пък в Щутгарт очевидно са на прав път. Междувременно в Щатите вече доставят бирата с тирове без шофьор.


Запознайте се с Mercedes-Benz X-Klasse

Benz-ове за всеки и бировози без шофьор


Компанията Mercedes-Benz представи прототип на своя първи средноразмерен пикап. Иновацията получи обозначението X-Klasse, а презентацията се състоя на специално мероприятие в Швеция.


Камион без шофьор достави 50 хил. бири

Benz-ове за всеки и бировози без шофьор


Новосъздадената американска компания Otto, специализирана в разработката на системи за автономно управление и купена неотдавна от Uber, извърши успешна доставка на пратка от 50 000 кутийки бира Budweiser с камион Volvo без шофьор.


Чочоне от новата ера

Benz-ове за всеки и бировози без шофьор


Макар да окупира централно място в потока автомобилни новини за деня, първият пикап в историята на Mercedes-Benz надали ще успее да засенчи новото поколение на суперседана AMG E 63. Новото правнуче на легендарното Чочоне вече няма задно предаване, но пък се е сдобило с дрифт режим, който може да праща до 100% от тягата към задния мост. Немците определят модела като най-мощната E-Klasse на всички времена.


Atlas изправи рамене

Benz-ове за всеки и бировози без шофьор


След месеци подгряване на публиката и слухове Volkswagen представи най-голямото си SUV на церемония в Лос Анджелис. С дължина над пет метра Atlas, който почти до последно се подвизаваше из новините с името Teramont, ще заеме мястото над Touareg в гамата на немския производител.


E-Klasse от Skoda

Benz-ове за всеки и бировози без шофьор


Слуховете, че в Млада Болеслав са си харесали Mercedes-Benz E-Klasse W212 отпреди модернизацията за дизайнерски шаблон за Octavia се потвърдиха. Чехите представиха без излишен шум обновения си бестселър, който вече има два чифта светодиодни фарове вместо предишните биксенонови "очи".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вагон

    0 2 Отговор
    само боклуци виждам.

    Коментиран от #3

  • 2 mediator37

    1 1 Отговор
    И аз.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.