Last news in Fakti

2 Ноември, 2016 14:57 10 977 10

Volvo за китайски чорбаджии

  • volvo-
  • s90-
  • excellence-
  • lounge console
Volvo за китайски чорбаджии - 1

Производството на най-голямото и луксозно Volvo ще бъде изнесено от Швеция в Китай. "Миграцията" ще бъде отбелязана с нова версия на S90, която ще стане "най-разкошният автомобил, правен някога в КНР", съобщават от компанията.

Volvo за китайски чорбаджии

Модификацията Excellence ще получи фирмения интериор Lounge Console, представен през пролетта на 2015 г. Главната особеност на тази архитектура е липсата на седалка за пътника отпред.

Volvo за китайски чорбаджии

На мястото на пасажерското кресло има шкафче за обувки и регулируема подложка за краката. В нея пък е интегрирана подвижна конзола с голям сензорен екран, който се появява с натискането на бутон.

Volvo за китайски чорбаджии

Седалките отзад са разделени от ниша с хладилник и поставки за чаши. В оборудването са включени сгъваеми масички и чифт кристални чаши, изработени ръчно от шведската компания Orrefors.

Volvo за китайски чорбаджии

Volvo S90 Excellence ще се оборудва с хибридна силова установка, съставена от 2.0-литров бензинов двигател с мощност 316 к.с. и електромотор с 86 коня. Премиерата ще се състои на салона в Гуанджоу този месец, а продажбите започват в началото на 2017-а.

Volvo за китайски чорбаджии

Volvo за китайски чорбаджии

Volvo за китайски чорбаджии

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    1 0 Отговор
    Ето така се избива рибата. Като волво S90, няма да има друга кола през 2017 г.
  • 2 Мършата

    1 1 Отговор
    не им завиждам, защото са комунисти! на каруца да се возя, ама да не съм комунист и да не живея в комунистическа държава!

    Коментиран от #7

  • 3 bram

    1 0 Отговор
    Имах късмета да се кача в този автомобил Волво S90 , естествено не в тази сврьх луксозна версия и искам да споделя с вас, че моето лично мнение.
    Уникално качествена изработка на таблото, седалките и електрониката по купето Всичко е напаснато много добре. Няма 1000 бутона и т.н който да те карат да опознаваш колата, качваш се и ти пасва като по мярка.
    За мен от Волво с този модел настигнаха BMW и Mercedes-Benz.

    Коментиран от #4

  • 4 Иван Радев

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "bram":

    напълно потвърждавам думите на bram

    Коментиран от #6

  • 5 ДедоПоп

    0 0 Отговор
    Преди да бъде представено новото Volvo в една статия заглавието беше така:Волво се цели към клиентите на Mercedes и Bmw,а отдолу снимки на Volvo V90 и S90.
  • 6 Пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Иван Радев":

    Що - и ти ли си се качвал точно на това? Интересно къде ги намирате точно тези коли, за които става дума в подобни статии, че всеки път говорите уж от първо лице...
  • 7 Л Ю Т

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мършата":

    Че ти отдавна си под власта на китайските комунисти бе Мърша-всичко което ползваш-от техниката, та до запалката е китайско...ххаахахахххааа какви наивници имало още.....

    Коментиран от #9

  • 8 artur

    0 0 Отговор
    Китайските пръчки все по-зализани стават с европейска помощ
  • 9 Мършата

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Л Ю Т":

    Съсипъха ме, прецакаха ми животчето, вярно - кадето и да се обърна китайско и комунистическо!
  • 10 дизелът

    0 0 Отговор
    Бе те и Мерцедес правиха в турция ама това не им повлия отрицателно