20 Ноември, 2016 14:09 20 198 3

Продават Enzo-то на Томи Хилфигър 

Световноизвестният дизайнер Томи Хилфигър, който създава своята марка през далечната 85-та година, изглежда е и фен на машините на Скудерията. През 2003-та година, той се снабдява с един екземпляр, който носи името на създателя - Enzo. През цялото производство на модела, което започва през 2002-ра са създадени само 400 броя, като един от тях е дарен на Папата. Първоначалните 349 броя биват разпродадени още преди стартирането на поточната линия и компанията решава да пусне още 50 броя.

Предшественикът на LaFerrari се задвижва от атмосферната опера на 12-цилиндровия V-образен двигател Tipo F140, който има мощност от 660 конски сили, като дизайнът е възложен на Кен Окуяма. Автомобилът успява да постигне ускорение от 1.2 G, като при тест на Evo Magazine, той успява да извърши обиколката на "Ринга" за време от само 7:25.21.

Автомобилът е в превъзходно състояние, което личи на снимките и има навъртяни само 3622 мили или около 5000 километра. Той ще бъде продаден идния януари от Сотбис Аризона, като информация около евентуалната цена няма, но в момента средната цена достига 2.9 милиона долара.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    2 3 Отговор
    Гледам едни обувки "Т.Хилфигър" за 300лв,страхотни са,но как да ги купя като не мога да ги меря?:)

    Коментиран от #2

  • 2 корса

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Купи си бенве цървули тогава, от магазина за втора употреба!
    Ама мозък нема кой да ти налее!
  • 3 YAMAHA

    0 0 Отговор
    Хахаха