23 Ноември, 2016 07:15 14 531 1

Гордън Рамзи се сдоби с LaFerrari Aperta

  • ferrari-
  • laferrari-
  • aperta

Появата на хиперспортния автомобил на Ferrari, определено разпали страстите. Това доведе и до изкупуването на кабриолета на модела наречен Aperta, още преди официалната му премиера на автосалона в Париж. От това видео изглежда, че един от двестате щастливеца се нарича Гордън Рамзи.

Световноизвестният готвач е луд фен на автомобилите и съвсем скоро той се сдоби и с най-хардкор автомобила на компанията от Ботуша правен до сега - F12 TDF. В клипа на личния си профил в Инстаграм, той закачливо приема изненадата за автомобила с думите "Вижте, има огромен паяк пред дома ми. "Паяк" е превода на думата "Spyder" - наречие използвано за спортните кабриолети, което в някои случаи, е и официална добавка към името на автомобилите.

Цената на тази прелест в цвета Bianco Italia, която може да ви кара да слушате 12-те ѝ цилиндъра без покрив, достига внушителните 2.1 милиона долара. Не знаем доколко е подходящ автомобил с 963 конски сили за мокрите улици на Лондон,но присъствието му е впечатляващо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 маховик

    0 3 Отговор
    Тоя черпак ще го гледаме в най скоро време на ютубата в някое клипче от рода на "катастрофи на суперавтомобили"