Last news in Fakti

1 Декември, 2016 14:48 19 453 13

Porsche за пълни егоисти

  • porsche-
  • 911-
  • 997-
  • тунинг
Porsche за пълни егоисти - 1

Автокъща в гр. Роузуел, щата Джорджия, продава едно от най-странните Porsche-та 911 на планетата. По причини, известни единствено на него самия, някой от четирите му предишни собственици е платил немалка сума, за да бъде премахната пасажерската седалка, а шофьорската да бъде преместена в центъра на купето по подобие на McLaren F1.

Porsche за пълни егоисти

Ако се изключи пълната реорганизация на вътрешната архитектура, интериорът на 997-ицата от 2010 г. изглежда доста близо до заводския. Макар и преместени в средата на арматурата, приборният панел, педалният възел и воланът са оригиналните.

Porsche за пълни егоисти

Централната (някога) конзола е изместена вдясно от седалката доста грамотно, но лостът се намира по-назад, за да освободи място за голям държач за чаша. Това обаче влошава и бездруго тягостното положение на пътниците - возещият се вдясно отзад би се чувствал относително комфортно само ако единият му крак е ампутиран.

Porsche за пълни егоисти

Както подобава на автомобил за пълни егоисти, Porsche-то се намира в отлично техническо състояние и е навъртяло едва 15 836 мили (25 480 км). Цената е $53 491 (€50 380).

Porsche за пълни егоисти

Porsche за пълни егоисти

Porsche за пълни егоисти

Porsche за пълни егоисти

Porsche за пълни егоисти

Porsche за пълни егоисти

Porsche за пълни егоисти

Porsche за пълни егоисти

Porsche за пълни егоисти


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    5 0 Отговор
    Явно човека иска да се наслаждава изцяло и абсолютно сам в центъра на колата. Иначе отляво може успешно да се вози куче, което да стои дори на четирите си крака до стопанина си... или седнало... или някое друго животинче...
  • 2 Капитана

    3 0 Отговор
    Пасажера,ако има желание може да пътува със сгаваемо столче!!!
  • 3 Бай

    4 0 Отговор
    Като е за егоисти, да беше махнал и задните седалки. Какъв пълен егоист е , като ще има пътници, пък даже и сакати !!!
  • 4 mediator37

    4 4 Отговор
    Малко ми селянее отвътре. Това лъскавото фолио - стелка, никелирана кръгъл профил тръба, червен колан едра оплетка, карбонови кривотии криещи осакатеното табло тип "рублено топором", червен колан и опушен таван, не. И дето пише №4 уж егоист, ама не съвсем- изотзадзе иощ двама тутманици.
  • 5 1234

    3 0 Отговор
    Браво, следващия да го преправи и на комби, а после да го вкарат тука и да му сложат газова. Ще го пре*.ат почти колкото тунингован Опел Калибра!
  • 6 гост

    9 0 Отговор
    Всъщност този лост заедно с цялата конзола на пода е абсолютно излишен , защото е електронен и няма никакви механични връзки , а на волана има пера за превключване на скоростите . Така ,че може да бъде сменен с най-обикновен превключвател на таблото като тези за режимите в някои 4х4 автомобили . Но предполагам са действали на принципа колкото повече джунджурии , толкова повече пари за работата
  • 7 Бай тоз и бай оня

    2 1 Отговор
    Пълна гавра
  • 8 Спиро

    0 0 Отговор
    Не бих казал. Поршето от двуместно го е направил с три места.
    Иначе на вторият ред можеш да си оставиш само чантата да се вози
  • 9 Нов чо

    4 0 Отговор
    Не ми хареса ! Моето няма да го правя такова ! )
  • 10 Бай Хой

    2 0 Отговор
    Да направи следващото на баничарка.С хладилен агрегат и теглич...
  • 11 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    тъпотийка

    Коментиран от #12

  • 12 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Васичка Атанасова":

    Както е написано това вече е правено и то "фабрично" в Макларън Ф1 , от човек които цял свят нарича автомобилен гений , сър Гордън Мъри , мислите ли ,че сте по-"разбирачи" от него ? Е тук изпълнението е по-аматьорско , но идечта е същата .
  • 13 КТБ

    1 0 Отговор
    Вечер на едно-две уискита постоянно ще сяда на пода. Явно ненормалниците се нароиха много.