Last news in Fakti

5 Декември, 2016 07:15 12 674 3

Появи се митично Ferrari

  • ferrari

Снимки на странен автомобил от кончетата на Модена се появиха в мрежата и разпалиха страстите на феновете, кат същевременно озадачиха много от тях. Прототипът няма общо с нито един от настоящите модели на компанията, но от размерите му лесно можем да разберем, че е изграден на базата на F12berlinetta. Не е сигурно обаче, дали става въпрос и за преоблечено F12 TDF.

Според слуховете, моделът е наречен SP275 RW Competizione и ще направи своя дебют на събитието Ferrari Finali Mondiali, което се провежда в края на всяка година, като мястото за тази е Дайтона, Флорида. Компанията наистина изолзва това събитие за арена на своите премиери, като през 2014-та бе представено FXX-K, а през миналата модела 488 във вариантите GT3 и GTE.

Тази година Ferrari навърши своята 75-та годишнина и тепърва очакваме изненади от тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Modena

    1 0 Отговор
    Митичен боклук

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.