Last news in Fakti

5 Декември, 2016 11:44 7 590 1

И Insignia става купе с четири врати

  • opel-
  • insignia-
  • grand sport-
  • женева 2017
И Insignia става купе с четири врати - 1

Успехът на Volkswagen CC явно не е останал незабелязан в Рюселсхайм. Следващото поколение на Opel Insignia ще получи добавката Grand Sport и също ще опита да се впише в противоречивата като смисъл формула "купе с четири врати", твърди италианското сп. Omni Auto.

Немците вече показаха снимка на замаскиран прототип на новия си флагман. Ако камуфлажът от него бъде "съблечен" по компютърен път, се получава доста по-дълъг, нисък и стремителен фастбек, отколкото сегашната Insignia.

Новият модел действително ще бъде по-щедър на размери. Най-големият Opel ще добави към дължината си 55 мм, докосвайки петте метра, междуосието ще нарасне с 92 мм, колеята ще се разшири с 11 мм, а височината ще намалее с 29 мм. Теглото пък ще олекне със 175 кг.

Новата Insignia ще съхрани адаптивното шаси FlexRide, но настройките му ще бъдат по-остри и спортни. Базов двигател ще стане 1.5-литров четирицилиндров турбомотор със 165 к.с., предавани на предните колела през 6-степенна механична трансмисия. Моделът ще се оборудва и с 2.0-литров агрегат с 250 коня, който ще се съчетава с 8-степенен автоматик и двойно предаване, както и със задължителните турбодизели с мощност от 110 до 170 к.с.

Премиерата на следващото поколение на най-големия Opel ще се състои на Женевския автосалон през пролетта, но по непотвърдена информация автомобилът ще бъде показан в интернет още преди края на годината. Комбито ще дебютира през втората половина на 2017-а.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Подковата

    4 11 Отговор
    Видяла жабата, че подковават коня и тя си надигнала крака за подкова ХО ХО ХО ХО!!!