12 Декември, 2016 11:36 25 132 9

Вин Дизел минава към лошите в "Бързи и яростни" 8 (видео)

  • бързи и яростни-
  • the fate of the furious-
  • трийлър-
  • вин дизел
Вин Дизел минава към лошите в "Бързи и яростни" 8 (видео) - 1

Тежък разрив в "семейството" на Доминик Торето вещае драми в осмата серия от поредицата "Бързи и яростни", става ясно от първия трейлър на филма. The Fate of the Furious излиза на екран на 14 април догодина и ще отведе зрителите от Куба през Ню Йорк до ледовете на Баренцово море.

Героят на Вин Дизел се обръща срещу приятелите си и минава в лагера на новия злодей, изигран от Шарлийз Терон. Към "семейството" пък се присъединява гаднярът от седмата серия Джейсън Стейтъм.

Към ролите си се завръщат Дуейн "Скалата" Джонсън, Мишел Родригес, Лудакрис, Тайрийз Гибсън и Кърт Ръсел, а сред новите попълнения са Скот Истууд и Хелън Мирън. Както подобава на "Бързи и яростни", изобилието от автомобили и методите за унищожаването им отново са на ниво.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 la4eto

    14 6 Отговор
    Тази филмова поредица стана сапунка според мене :D
  • 2 гост

    3 3 Отговор
    На бас, че сестра му и племенника имат сериозни проблеми..
  • 3 xxx

    3 1 Отговор
    Трейлъра е готин, може пък да е нещо по-различно този път, няма лошо
  • 4 Нафарфорий

    1 1 Отговор
    май действието ще се развива в русия кат я гледам тая нива на снимката, пардон у руско са с г класи!!!!!!!!!!!
  • 5 ПКПК

    1 0 Отговор
    Голяма измислина...
    Прекалено изменена тематика от първите филми - къде са механиците!!!
  • 6 123456

    0 0 Отговор
    В някои гараж
  • 7 гост3

    0 1 Отговор
    То стана латински сериал направо,колкото повече нараства количеството на звездите,толкова повече намалява качеството на авто каскадите за сметка на компютърната анимация,предната серия летяха между сградите с арабската куца кола :)Пълен смях и жалка работа!
  • 8 VIN DISEL ZLODEI

    0 0 Отговор
    Pravi ste za filma no na men ne mi puka pak shte go gledam sepak lubimite mi filmi sa seriite ot burzi i qrostni.
  • 9 естетшвестерка

    0 0 Отговор
    0г.Нямам представа от серията в предпоследен вариянт!До сега се боря със собствени съмнения за автоимунен синдром вероятно професионално придобит и ха-ха-"ДАМСКИ".Подозирам за фиксиран от времето на мадам Помпадурза синдром за свръх натрупване на злато над 14 карата.Нейните проблеми са известни с превръщане в златна мумия умряла на 60 г.както и Принцеса Леа-Каари Фишер.Момчета да ни пукнем от тази тъпота?Нямам никакво злато свен нкакви женски дрънкулки които дори продадох.Покойния Васил Илиев беше забранил на момчетата си да носят златни бижута!Това не е сапун!Адамантинът е зелезна сплав с малко злато или сребро около 8-12%.Хубава работа ама египетска!