14 Декември, 2016 07:15 6 401 10

Ferrari представи ненадейно J50 (видео)

  • ferrari-
  • j50

Италианската автомобилна компания Ferrari отпразнува юбилея присъствието си в страната на изгряващото слънце подобаващо. В Националния Културен Център, те представиха съвсем неочаквано лимитиран модел наречен разбираемо J50 - 50 са годините, през които "кончетата" продават своите произведения на изкуството в далечна Япония, а за буквата J, едва ли ще ви птрябва помощ.

Автомобилът е изграден на базата на 488 GTB Spider, но дизайнерски похвати от модела не са останали. В предницата той значително прилича на FXX-K, но пак е много различен. Таблото на 488 е запазено, но седалките и тапицерията на вратите също са получили нов дизайн.

Мощността на 3.9-литровия V8, който задвижва 488 е получила леко повишение с 20 конски сили от предостатъчните 670. Интересното тук е , че автомобилът ще бъде създаден в ограниченото количество от 10 броя, които ще бъдат продавани само и единствено в Япония, а за това определено ще им завидят феновете на марката по света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трифонов

    14 2 Отговор
    Ако ще се дават повече от 200 бона за автомобил, то Феррари е единственият, за който си струва, защото срещу колосалната сума, освен кола, получаваш и парченце от единствената легенда в автомобилния спорт и автомобилната индустрия въобще.

    Коментиран от #2

  • 2 FERRARI

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Трифонов":

    Да си купиш което и да е Ферари е като да си купиш недвижимо имущество - цената му върви САМО НАГОРЕ. За разлика от другите железа, които само се обезценяват... т.е. като купуваш Ферари, освен, че караш най-добрия спортен автомобил, ПРАВИШ ИНВЕСТИЦИЯ което е голям бонус ;)

    Коментиран от #6

  • 3 Bmw

    5 10 Отговор
    Fiat
  • 4 Спиро

    12 1 Отговор
    След 30 години ще струва майка си и баща си!
  • 5 Хари

    12 0 Отговор
    Фиат правят все по-добри коли
  • 6 Умник

    0 8 Отговор

    До коментар #2 от "FERRARI":

    Вярвай си че всички модели на Ферари вървят нагоре:

    http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11463204996452954&slink=gybsm4

    Коментиран от #10

  • 7 инвестиция

    10 0 Отговор
    На такива лимитирани спешъл едишъни цената се удвоява или утроява още веднага след продажбата. Първите купувачи съвсем не са случайни и са избрани от фирмата сред много други желаещи по критерии за които може само да се гадае. Веднага след продажбите разни чаршафи, руски олигарси, кокаинови барони и т.н. си пускат офертите в многократно по-големи суми, ако някой от "избраните" реши да продаде!
  • 8 Брат ми

    7 1 Отговор
    Не съм фен на Ферари,но това е много красиво.
  • 9

    4 1 Отговор
  • 10 Прост

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Умник":

    това е от конфекцията, не е лимитирана серия,
    а намери ми F60 или F40
    ай, дай някое евтино GTO или Enzo..........

    холата са писали, лимит 10 броя, т.е. войната започва .