17 Декември, 2016 10:00 5 276 3

BMW M2 кабрио?

  • bmw-
  • m2-
  • кабриолет

Най-малкият представител на M подразделението на германците от BMW, няма намерението да се откаже от твърдия си покрив, но тунинг специалистите от Dähler имат друга гледна точка по този въпрос. За разлика от по-големия си брат, тук всичко се свежда до двуврато купе, но това бе до момента.

За изграждане на автомобила, те използват купе от нормална версия, като в последствие се добавят всичките външни белези на модела, като двигателя е същия 3.0-литров турбо, но нивата на мощност леко надминават тези на оригиналното M2 - с кита Stage 1 кабриолетът разчита на 408 конски сили и 580 нютонметра, а Stage 2 добавя още 11 конски сили и 30 нютонметра. Малък кабриолет с над 600 нютонметра е "палава играчка", от която и страна да го погледнем.

Dähler са добавили и нова спирачна система с осембутални апарати и огромни 400 милиметрови дискове отпред, както и напълно регулируемо окачване от специалистите KW - задължителни промени при подобно увеличение на мощността. Интериорът е със сравнително малки и семпли промени като волана от M Performance и новите алуминиеви педали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 машинката

    4 2 Отговор
    Красавец!
  • 2 Кобрата

    4 2 Отговор
    Супер е колата, мощен расов жребец
  • 3 Borislav Popov

    1 2 Отговор
    Погледнато от страни - напълно прилича на Мини !