22 Декември, 2016 10:46 13 852 19

Audi ще покаже X-шестицата си в Детройт

  • audi-
  • q8-
  • e-tron-
  • детройт 2017
Audi ще покаже X-шестицата си в Детройт - 1

Всъдеходното купе, което Audi ще изправи срещу BMW X6 и Mercedes-Benz GLE Coupe, ще дебютира пред публика на автосалона в Детройт през януари. Изображения на бъдещото Q8 публикува немското издание Welt в интервю с главния дизайнер на компанията Марк Лихте.

Audi ще покаже X-шестицата си в Детройт

На предната броня на автомобила се вижда надпис e-tron, което означава, че кросоувърът най-вероятно ще има електрическо задвижване. От Audi обаче засега не съобщават никакви подробности за Q8.

Audi ще покаже X-шестицата си в Детройт

Ръководството на "Четирите кръга" одобри проекта за всъдеходно купе през 2014 г. Тогава бе обявено, че новият модел ще бъде построен на платформата MLB-Evo, която лежи в основата на Porsche Cayenne, Audi Q7 и Bentley Bentayga. Говореше се, че Q8 ще бъде изцяло електрическо и ще се бори за клиенти с Tesla Model X.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YAMAHA

    4 9 Отговор
    Добре е а?
  • 2 BMW

    9 15 Отговор
    Доста по добре от тоалетната X6 XAXAXAXXAXAX

    Коментиран от #4, #5

  • 3 корса

    5 5 Отговор
    ...........платформата MLB-Evo, която лежи в основата на Porsche Cayenne, Audi Q7 и Bentley Bentayga!

    Всичко е еднакво, конфекция от ваг!

    Коментиран от #11

  • 4 bmvx6

    7 6 Отговор

    До коментар #2 от "BMW":

    TI sedql li si v X6 ili puk karal li si X6 togava komentirai....

    Коментиран от #19

  • 5 hellmaker

    4 6 Отговор

    До коментар #2 от "BMW":

    Ако Х6 е тоалетна ,то ти си самия Наполеон. Хаайдеее- пак си пропуснал един прием на хапчетата.
  • 6 АЗАК

    10 10 Отговор
    Аз съм изцяло фен на японските коли.Безпристрастен съм към немските.
    Х6,са баварците е класи над Ауди.Не случайножи мерцедес и ауди,копират от БМВ.Мерцедес не спира да прави имитации на Х6.
  • 7 АЗАК

    7 2 Отговор
    и все пак BMW пуснаха много по рано джип.АУДИ пуснаха няколко години след бмв.
  • 8 mediator37

    7 8 Отговор
    Аз като порастна мечтая да си купя БМВ Х6. Това е оригиналът.
  • 9 5555

    11 1 Отговор
    Я стига сте дранкали глупости! Като мине покрай вас ще има да чупите вратове!
  • 10 бмв кокошарник

    7 8 Отговор
    Не ауди копира от бмв, а бмв копира от ауди. Потърсете из списанията за автомобили през последните ггодини да видите дали бмв били най добрия немски автомобил... При всяко сравнение ауди и мерцедес си разменят ролите а бмв все на 3то място... Ся ще кажете че те лъжат. За какво според вас истинския баварец харесва само бмв и плюе всички останали... Според вас защо баварците обичат да се пързалят а не правят предимно драгчета??? По лесно е и по добре за самоубийство :) Не съм видял на драг бмв да мине някой автомобил със същите коне пък хамоли с по големи... Само можете да се пързаляте което означава че не е толкова стабилно и не струва на на драга :)

    Коментиран от #13

  • 11 гощо

    5 12 Отговор

    До коментар #3 от "корса":

    Ваг е само класни марки!!! Ходи си купи Мерцедес с двигателчета от рено,или нисан!!! Можеш и БМВ да си вземеш с двигателче от пежо или компуненти от тойота!!! ВАГ е най доброто за сега!!!!!!!!
  • 12 ауди

    0 2 Отговор
    Ако е с елекъронно куаттро не си струва... От както спряха да произвеждат автомобили с постиянно зацепено куатро вече не могат да се нарекат вседеход... А иначе автомобила изглежда красив. Ще видим като излезе на пазара :)
  • 13 мм84

    3 4 Отговор

    До коментар #10 от "бмв кокошарник":

    Драг ти е в главата. Я виж на писта еквивалентни автомобили от трите марки как се представят. Те и американците правят коли, които вървят добре направо, но на писта са гола вода като кенефа на квадрат ауди. Само комплексари могат да си купят префасонирана Шкода/Фолксваген на тройна цена. И кажи по-конкретно кое БМВ копира Ауди/Шкода :)?
    Между другото не съм фен на БМВ. От немските автомобили Ауди е най-голямата тойага, най-надцененият автомобил с най-много проблеми.

    Коментиран от #14

  • 14 lelele

    3 6 Отговор

    До коментар #13 от "мм84":

    Абе момци кво само плюете? Караи си БМВ-то и се кефи... В момента и винаги Мерцедеса е бил над всичко. Фен съм на Ауди, но на черното бяло не се вика. Чистия пример е Формулата.. Там е бая по висшо инжинерство и там Мерцедес правят всички за смях :)

    Коментиран от #18

  • 15 КККИ

    5 2 Отговор
    Е то и Рено преди няколко години правеха всички смешни.Означава ли това,че са били номер едно?
  • 16 Гост

    2 0 Отговор
    От 1 до 10 за 3-те немски производителя...... Ауди,БМВ и Мерцедес са напълно идентични и вече доста скучни....На една платформа изграждат няколко модела,а разликата е в дизайна и марката отпред....Не се и заблуждавайте...частите са едни и същи..тайландски боклуци,минали през третия свят(в държави като БГ) за доработка и сглобени в заводите..... Цените "народни"....от 50 хиляди до колкото ви стига фантазията..... Обезценяването е главоломно,за излизането от салона сте загубили поне 30% от колата
  • 17 B M W

    4 1 Отговор
    Magarcides копираха от BMW X6 а сега и Audi
  • 18 мм84

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "lelele":

    Колега, както споменах не карам БМВ и не съм фен на марката. Но човека цитира, че всяко ауди бие БМВ. Попитах кое ауди на писта бие еквивалентен модел на БМВ и понеже няма такова - не получих отговор.
    Фен съм на японските автомобили, но немците също правят хубави машини, споменах само, че Ауди е най-надценената марка, защото си купуваш префасониран фолксваген/шкода за много повече пари :)
  • 19 BMW

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "bmvx6":

    Ти първо се научи да пишеш на майчиния си език после поставяй епитети кой селянин кой не че като гледам по голям селяндур от тебе няма