Last news in Fakti

31 Декември, 2016 13:52 6 012 0

Роудстър от Дубай - Jannarelly Design-1

В началото на следващата година дубайската компания Jannarelly ще представи един автомобил, който е посветен на миналото. Под името Design One, той ще има общо три конфигурации - спийдстър, кабриолет и купе, като основната му цел ще бъде отличното поведение на пътя.

Всички външни панели ще са от въглеродни влакна, а двигателят ще бъде 3.5-литров V6 с мощност от 300 конски сили и 370 Нютонметра и ще се намира зад седалките, като мощността ще се предава през шестстепенна ръчна скоростна кутия. За по-добро сцепление ще допринасят заключващия се диференциал и лепкавите гуми Toyo R888, които са едни от най-използваните за мощни улични автомобили. Ускорението от 0 до 100 ще става за само 4 секунди, което означава ниско собствено тегло, но максималната скорост, която не е приоритет хич няма да е висока - 220 км/ч.

От стартовата версия наречена Special Launching Edition ще бъдат произведени само 30 броя, като цената ще достига 55 хил. долара. Очакваме да разберем повече след премиерата, която трябва да се случи в първите месеци на задаващата се 2017-та година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА