Last news in Fakti

8 Февруари, 2017 09:57 5 636 3

Новият сезон на Top Gear (видео)

След напускането на триото - Кларксън, Мей и Хамънд, за световноизвестното автомобилно шоу Top Gear последва един много противоречив сезон. Екипът от водещи не бе ясен до последния момент, като сред тях се появиха и хора, които не се знаеше дали го правят от сърце. Крис Евънс напусна предаването между сериите, като седенето на пасажерската седалка при Сабине Шмитц му докара големи главоболия и трябваше да изолзва найлоново пликче.

От друга страна обаче, "Джоуи" - Мат Ле Бланк се забавляваше и това си личеше, Крис Харис му бе нужен само мощен автомобил със задно предаване, за да ни оставя в облаци от дим, а черния хумор на Рори Рийд е нещо, което е препоръчително или по-скоро задължително за шоуто. Това ще бъде и триото, което ще ни забавлява в новия сезон и се надяваме еволюцията в екипа да ни доставя усмивки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 LoRidah

    11 0 Отговор
    Обещаващ трейлър, дано им се получи. Че да има още едно шоу освен Гранд Тур :)
  • 2 Драйвър

    2 1 Отговор
    Жалка имитация на The Grand Tour!Все едно гледаш реклама на тура,само ,че водещите са "Джоуи" пенсионера и двама с вид на рецидивисти!По добре е да се гледа оригинала,хубаво е да има две авто шоута ,но не да са абсолютно еднакви!
  • 3 BigPapa

    2 0 Отговор
    Ще бъде много добро този от дясно на Мат Ле Бланк Крис Харис има канал в youtube и прави много хубави ревюта нямам търпение да излезене шоуто