Last news in Fakti

17 Февруари, 2017 05:30 11 401 17

5 неочаквани всъдехода без таван

  • всъдеход-
  • кабриолет
5 неочаквани всъдехода без таван - 1
Представеният съвсем наскоро супер всъдеход Mercedes-Maybach G650 Landaulet е уникално съчетание на разкош, мощност, проходимост и свобода. Но трябва да знаете, че това съвсем не е първото такова творение.5 неочаквани всъдехода без таван
Mercedes-Maybach G650 Landaulet

Въодушевени от новия Maybach, направен на базата на култовата G-Klasse, решихме да ви покажем и пет други подобни разработки. Някои от тях са серийни, а други - дело на тунинг ателиета. Те са подобни, но не съвсем.

УАЗ-4695 неочаквани всъдехода без таван

Най-достъпният и популярен у нас открит всъдеход е УАЗ-ката. Това е автомобил с огромен всъдеходен потенциал, който има военни корени и точно поради тази причина е лишен от всякакъв комфорт

Jeep Wrangler Unlimited5 неочаквани всъдехода без таван

Още един всъдеход, който има далечни военни корени, но който днес представлява абсолютно комфортно средство за придвижване. Съществуват няколко открити версии, но тази е най-практичната.

NCE Hummer H25 неочаквани всъдехода без таван

И ако до преди време липсваха серийни всъдеходи с четири врати, то в действие влизаха различни тунинг студия. Едно от тях е NCE, което превръща огромният Hummer H2 в своеобразен файтон.

NSC Range Rover Vogue5 неочаквани всъдехода без таван

Калифорнийските тунинг специалисти от Newport Convertible Engineering, пък превръщат във файтон модерен Range Rover, при това в най-луксозното му изпълнение Autobiography.

Vantagefield Range Rover Starlight5 неочаквани всъдехода без таван

Автомобилът от снимката е роден през епохата на безумен тунинг в средата на 80-те години на миналия век. Това е силно модифициран Range Rover от първо поколение, моделното име на който е Starlight.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    2 7 Отговор
    Ел КокАлеС гРанД дЕ лУкС!!!!!!!!
  • 2 кроко

    7 42 Отговор
    А скапаната уазка какво прай тука ?

    Коментиран от #3, #12, #16

  • 3 бай Иван

    35 3 Отговор

    До коментар #2 от "кроко":

    Кроко, ти к'во правиш тука?
  • 4 666

    9 8 Отговор
    Скапаната уазка не е толкова достъпна, особено ако са и правени подобрения. За по-малко пари може да се купи нещо с екстрички, фаца, климатиче, ел. стъкла, глезотийки разни..... ама за кво ти са, като в гората ще вървиш пеш? Скърца, хлопа, друса, прозорците и не се свалят, седалките са малък кошмар, но няма с какво друо да тръгнеш в планината и да си сигурен, че ще стигнеш. Разходът на гориво е убийствен. Трудно ще намерите пестелив човек, който да кара такова нещо. Обикновено са хора с възможности.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 оня с коня е мека китка

    13 2 Отговор
    "ПУевен, ПУевен, град прочут,
    град на к...ви и на студ...".

    Народна песен с неизвестен автор от късното средновековие.

    УАЗ-ката е хубава машина, но и приятно много удря по джоба. За да се снижи този огромен разход е нужно да се направят сериозни инвестиции - например двигателят да се смени с подходящ дизелов от друга марка. Всичко друго като липсата на комфорт е възможно лесно да се преработи при желание - електрически стъкла, по-добър интериор, арматурно табло...

    Коментиран от #15

  • 7 onq s konq

    6 24 Отговор
    Еи такава същата уаска има комшията само че е зелена!Омръзна ми да го дърпам цяла зима с бавареца!Добре че се испролетява та да ме остави намира накрая!
  • 8 1111

    10 3 Отговор
    Слабички, мнооого салабички статии напоследък. Преди поне пускаха по някоя секси мадама сутрин , та поне да започнем деня с оплакнати очи.
  • 9 Нафарфорий

    5 12 Отговор
    уазката е копие на jeep cj от 1941

    Коментиран от #13

  • 10 До оня с коня

    11 2 Отговор
    Стига лъха бе момче, в една предна статия комшията ти имал нива и си го дърпал, сега имал уазка, я вземи се хвани на работа вече и бъди с нещо полезен а не само да сипеш помия тук!
  • 11 Додо

    1 3 Отговор
    Аз вчера казах, ли че тоя Мерц прилича на УАЗ-ка !!! :)
  • 12 матриошка

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "кроко":

    И аз това си мислех Руснака освн водка друго неможе да прави камо ли кола тая уазка е да я снимат за някоя карикатура
  • 13 бай Гошо

    5 6 Отговор

    До коментар #9 от "Нафарфорий":

    руснаците ако не открадат от запада нещо и колело немогат да направат
  • 14 Гост

    3 5 Отговор
    С какви двигатели са американските сувалки.Руски санкции и пак ги купуват защото тяхните гърмят.Чернилката каза че спират да ги купуват ама не.Тяхните са много скъпи и не стават.Европа с каква ракета пратиха апаратура на Марс. 2020 г с кого ще изпращат хора на Марс
  • 15 Моко с големио смоко

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "оня с коня е мека китка":

    Точно слагането на дизел на УАЗ убива проходимостта и. Много слагат от Мерцедес, защото по-лесно стават нещата, но не се постигат резултатите, които си представят! А един дизел на джип, не харчи колкото на кола. При джип под 9 не пада. А на бензина можеш да му сложиш газ. Ще харчи с 1-2 литра повече от на бензин, но вървежът почти няма разлика да не кажа, че и няма.
    Та има и дизелови УАЗки, но бензиновият е по-добър, защото и зимата ще се бере яд с дизел. При дизел като на Вранглера по-горе няма смисъл да коментирам. Той е много добър...
  • 16 Mercedes-Benz

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "кроко":

    Браво, така ми харесваш, започва да ти идва акъла и да осъзнаваш що за боклуци са тези "автомобили"!
  • 17 РАМБО

    3 2 Отговор
    До #15 Моко с нищожното смоченце
    Ти УАЗ-ка зареждал ли си ?
    Какви глупости дрънкаш за дизела ?
    Знаеш ли , че бензинджиите много обичат УАЗ- ките ? ( като знаят какъв лаком смукач е ! )
    УАЗ-ката гори 15 на сто само по надолнище иначе си смуче 17 - 18 на сто ! И като и сложиш газ какво ? Е по евтино е , ама газта я сложи 23 на сто минимум !
    Не пиши повече глупости !