Last news in Fakti

16 Февруари, 2017 22:30 4 787 6

Дрифт сбирка в Меката - Япония

Това свободолюбиво подразделение на автомобилните спортове наречено дрифт си има родно място и както повечето от вас знаят, това е страната на изгряващото слънце - Япония. Сбирките на феновете са ежедневие, но толкова големи, като тази с която ще се запознаете във видеото се случват наистина рядко. Причината за това е огромния капацитет на паркингът в Одайба, който е съвсем близо до центъра на Токио. Този паркинг се използва за един от кръговете на местния шампионат наречен D1GP. Разнообразието от автомобили наистина е покъртително - от лъскави ретро класики, през стотици машини на фенове до чисти състезателни дяволи. Освободете си около 30 минути и се пренесете в Меката на дрифта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 и оня с магарето

    3 8 Отговор
    Много бенве, много нещо!
    Дрифта е измислен от бенве, нищо не разбирате!
    Аз съм с коня духащ масло!
  • 2 Shmeker

    2 1 Отговор
    И японците си искат олд-скул колите.
  • 3 кроко

    0 7 Отговор
    На снимката тази розовичката количка много ми харесва ако че е японски курник
  • 4 onq s golfa

    2 4 Отговор
    Гоуф 2ка е доста по-дрифтаджийско изпълнение!
  • 5 Васичка Атанасова

    3 9 Отговор
    САМО БМВ
    ДА ГО Д.ХАТ ЯПОНСКИТЕ БРАКМИ

    Коментиран от #6

  • 6 Малка п и ш К а

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "Васичка Атанасова":

    На такива мероприятия не е мястото на бмв защото след 2 обиколки и е гръмнал мотора.Мястото на бмв е зимата в гаража лятото в сервиза,есента пред училище за първият учебен ден,а на пролет измиване на автомивка за 1лв. пълнене на газовото инджекцион и подготовка за лятото/сервиза.