Last news in Fakti

19 Февруари, 2017 22:47 3 537 2

Kremer се завръща и то на пътя

Всички, които са наясно с миналото на автомобилните спортове знаят за съществуването на компания наречена Kremer. Причината или по-скоро причините за това са състезателните им машини изградени на базата на Porsche, които доминират пистите в едни титанични времена - 70-те години на миналия век, като през 79-та взимат и титлата в 24-те часа на Льо Ман с Porsche 935 K3.

След това минава много дълга пауза - до появата на пистата на 997 K3 през миналата година. То е изградено на базата на модела GT3 Cup и взима участие в шампионата по издръжливост VNL Endurance Championship, който се провежда по европейските писти.

Сега обаче, те ще зарадват феновете им по света с облекло, което притежава всички детайли на състезателния екземпляр и може да бъде пренесено на всички версии от поколението 997, което се произвежда от 2004-та до 2012-та.

Това определено ще бъде машина с присъствие, която напомня за миналото, но е от настоящето и ние веднага си го представяме с линиите и логата на Martini.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АК 47

    0 0 Отговор
    Уникална !
  • 2 Shmeker

    0 0 Отговор
    Легенда!