Last news in Fakti

23 Февруари, 2017 07:15 3 052 8

Новият McLaren в действие (Видео)

След десетките слухове около новия модел на англичаните от Mclaren от средния им вътрешен клас наречен Super Series, които обикаляха из мрежата, вече имаме и живи доказателства за наследника на 650S. Те включват завидни порции дрифтове, които са един от основните признаци за добро пътно поведение. Дизайнът на автомобила още е прикрит под дебела покривка, но възможностите му са видни.

Според информацията, която имаме до сега за модела, той ще се казва 720S, което ще отговаря на повишената до 720 конски сили мощност. От своя страна двигателя се очаква да бъде с повишена до 4.0-литра кубатура в сравнение с досегашния 3.8-литров. Това със сигурност ще рефлектира върху динамиката му и отново ще предизвика размествания на върха на представянето на суперспортните автомобили.

Освен двигателя, ще бъде наблегнато сериозно и над килограмите на автомобила, като въглеродните нишки ще заемат много по-голям процент. Шасито ще бъде създадено изцяло от тях, като това ще подобри значително твърдостта му и съответно поведението на автомобила.

Тези слухове обаче не са потвърдени официално, но очакваме съвсем скоро да се случи, като двете възможни събития за премиерата са автосалона в Женева, който започва след две седмици или Фестивалът на скоростта - Гудууд, който се провежда на Острова всеки юни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    1 5 Отговор
    Едно към едно с I8 !!! Кратци !!!
  • 2 onq bez konq

    4 1 Отговор
    Коньо, от 30.мин се взирам в мкларъна, и все още не мога да открия нещо общо между него и i8 освен 4-те колела. Май е време да смениш диоптъра.
  • 3 Чичу Ади

    4 1 Отговор
    В стария форум на Мобиле имаше един тъпан - Дошо. Сега коня го играе същия образ тук. Прави се на шут за да дразни по-кухите парчета и после чете и се смее на отговорите. Интересно ми е, колко голям е процента на простите форумци, които му връзват. Това са много плоски индивиди не усещащи самоиронията на коня за неговото БМВ и правопис. После да не съм чул лоша дума за Тиквата, когато казва, че мат'ряла е лош. Ами такъв е! Прост народ, слаба държава. Отделно от това като чета коментари под разни теми и гледам и не вярвам на ушите си, какви умствени разсъждения могат да родят селските главички...
  • 4 Чичу Ади

    1 2 Отговор
    i8 е много по-красиво от този Макларън, приличащ на предния, който от своя страна прилича на по-предния, който пък прилича на по-по-предния, приличащ на по-по-по-предния....
  • 5 onq bez konq

    1 1 Отговор
    Чичу Ади, толкова макларъни още няма. И определено не прилича на предишния. А за I8 не ми се говори, такъв провал за бмв, просто не знам, като концепция е добра, но изпълнението, поведението и цената са пълен провал.

    Коментиран от #7

  • 6 HAHA

    0 1 Отговор
    Колата е с регистрационнен номер 2013 година странно как е кола 2017 хммм???
  • 7 Чичу Ади

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "onq bez konq":

    А, няма! Сигурен ли си? Да пробвам да ги изброя: 570, Р1, 650, 675, 540 - всички с един дизайн, една до друга не могат да се различат. Единствено първия им модел от новата генерация, а именно MP4-12C може да се отличи.
    i8 може да е провал само на твоята гейм конзола. Цената е висока, защото цялото шаси е от карбон и има доста техника набутана в него. Колкото до пътното му поведение, с оригиналните предни гуми широки колкото на старите лади, нормално е да не е пригодно за писта. Тя колата изначално не е замислена за пистата, но в последствие предложиха вариант с по-широки предни гуми и нещата се подобриха значително.
  • 8 Shmeker

    0 0 Отговор
    Скоро МакЛарън ще купи Ферари