Last news in Fakti

25 Февруари, 2017 09:00 3 845 2

Volvo подсказа за премиерата на XC60

  • volvo-
  • xc60-
  • женева

След всички модели от серията 90, дойде време и за средноразмерния SUV на шведите от Volvo - XC60 да влезе в новата ера на компанията. През изминалата година флагманът на този клас - XC90 бе продаден в количеството от 91522 броя, докато старото поколение на XC го надмина с почтидвойна разлика - цели 161092 автомобила.

Това е отлично, но моделите имат своята цикличност и на ред е новото поколение. За добро или зло, след огромния успех на новите модели на компанията, над XC60 са надвиснали големи очаквания, но до сега шведите не са ни разочаровали. Естествено, както всички останали модели и тук агрегатите ще са само двулитрови и ще включват хибридна установка.

Вече са ясни и часът и датата на премиерата на започващия след две седмици основен годишен автосалон в Женева - 7-ми март в 10:45 централно европейско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гостенин

    0 7 Отговор
    Камофлирано БМВ Х5!:):):)
  • 2 бай Иван

    0 6 Отговор
    V90 CrossCountry изглежда доста добре отвън ама отвътре... не става за семейна кола.