Last news in Fakti

26 Февруари, 2017 00:35 10 109 8

Nissan Patrol Nismo в действие

Преди около година из мрежата плъзна информация за задаваща се NISMO версия на Nissan Patrol. В крайна сметка автомобилът не разчита на двигател от Годзила - GT-R, а атмосферен 5.6-литров V8 двигател, който се вгражда и в нормалните модели, но след магиите на заводския тунер, конските сили стават 428. Както ще видим във видеото, това води до завиден резултат на класическата драг отсечка от 402 метра - 12.94. Това време е непосилно за повечето хотхечове. Отвън автомобилът лесно се различава - белият цвят с червените и черните детайли не може да бъде сбъркан, а за присъствие се грижат и 22-цоловите джанти. Естествено освен мощността и визията от NISMO са обърнали внимание и на окачването, което вече е Bilstein.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 китаец

    12 7 Отговор
    Японците имат извратено чувство за красиво.

    Коментиран от #7, #8

  • 2 onq s konq

    6 9 Отговор
    Така е защото при дръпнатите очи фокуса на красотата е изместен
  • 3 JEEP

    5 10 Отговор
    А дали и това е с пластмасови калници като онова недоразумение наречено X TRAIL ?

    Коментиран от #5

  • 4 Нафарфорий

    8 13 Отговор
    Вече японските коли не се това, което бяха в бързи и яростни. Остана некой друг хубав джип на Тойота и един ГТР. Всичко друго двигателя му е дърво, при първия дъжд ръждясва, а пък за еърбеците - да не говорим!
  • 5 NISSAN

    16 3 Отговор

    До коментар #3 от "JEEP":

    Стига сте плюли японските технологии с дългогодишни традиции а си карайте немските паркетници !!!

    Коментиран от #6

  • 6 JEEP

    7 8 Отговор

    До коментар #5 от "NISSAN":

    Традиции и качество до около 2000-ната година! След това конфекция и резервни части ! Единствено тойота и мицубиши дето все още са мъчат в този клас да предложат нещо дето си струва , но и те вървят назад !
  • 7 Антиестет

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "китаец":

    На мен пък ми харесва - мяза на истинска джипка, а не като тука популярните фъшкии тип Кайен, КЮ-та и жалките изпълнения на Мерцедес, достойни за родния мутрагенчо!
  • 8 дебел германец

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "китаец":

    То пък немските кенефи гоУф имат супер дизайн особено интериора стил дачия 2003 година..