26 Февруари, 2017 07:15 6 288 8

Още едно "ръждиво" Porsche GT3 RS

Няма как да ви спестяваме красоти и за това ще се пренесем отново към претворяването на още едно от най-хардкор Porsche-то в момента - GT3 RS. След няколкото идеи с цветовете и логата на Martini, ще се пренесем към още една много известна окраска за компанията - тази на един от най-красивите състезателни прототипи - 917/20 Pink Pig. Той излиза на пистата с 600 атмосферни коня през далечната 71-ва година и моментално се отделя от останалите с интересната си визия.

Причината за значителното количество на тези персонализации е, че много малко други промени могат да бъдат нанесени върху един от най-добрите суперспортни автомобили на пазара с неговите 500 атмосферни конски сили и невероятно острото му управление. Определено очакваме още стилни идеи, които идват от историята на една от най-известните автомобилни компании и биват нанесени върху поколенията им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bbbbb

    0 3 Отговор
    Атмосерни???

    Коментиран от #2

  • 2 Кобрата

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Bbbbb":

    АтмосФерни!
  • 3 onq s konq

    3 2 Отговор
    Не виждам нищо чудно в статията.Преди време кога ходих до германия да си купа кола се бех навил на порше но за три дни попаднах само на ръждясали и очукани.След кратък размисъл се спрех на беенве и намерих за нула време едно перфекно черно от една баба на 93 години и сега разбирам че избора ми е много правилен!

    Коментиран от #8

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 fen na onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Бастуна на бабата беше още в багажника нали?