Last news in Fakti

4 Март, 2017 21:09 5 772 5

Infiniti и RenaultSport от Формула 1 с общ проект

Японския производител на луксозни автомобили се е обединил с отбора на RenaultSport от Формула 1, за да създадат по-потентна версия на Q60 Coupe. Тя се нарича Project Black S и ще бъде официално разкрита на автосалона в Женева , който започва в началото на идната седмица.

Прототипът е зашеметяващ и в него най-вероятно ще бъде интегрирана хибридна система, която използва спирачното усилие подобно на KERS, но носи името ERS. От компанията споделят, че това ще бъде първия автомобил, който ще използва този тип система и тя определено ще отличи автомобила от конкурентите.

Infiniti не смята веднага да пуска производствена версия, а първо ще "опипа" почвата като провери интереса на публиката. Дано това не остане поредната "изложбена играчка", която само да покаже технологичните възможности и след това да изчезне безследно. Не очакваме характеристиките да са нещо зашеметяващо в този свят на мощност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    7 21 Отговор
    Оризарете един свестен автомобил не могат да направят без да искат акъл от европейските производители.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 гощо

    10 0 Отговор
    Не съм много на вълна японски коли в момента,но това Инфинити е красиво!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ahh

    5 0 Отговор
    Много яка