9 Март, 2017 14:21 58 185 34

Мъже, не купувайте такива коли на жените си

  • мъже-
  • жени-
  • автомобили
Мъже, не купувайте такива коли на жените си - 1

Не са малко мъжете, които по даден повод или дори без повод подаряват автомобили на своите половинки. Ясно е, че за да има мир в семейството, жената трябва да е щастлива, но много пъти, дори и след подарък автомобил, нежните ни половинки не са доволни.

Това едва ли има начин да се промени, но сега ще ви дадем няколко примера с автомобили, които в никакъв случай не трябва да купувате на жените си. Доверете ни се и дори и не си помисляйте за подобна покупка.

Китайско ментеМъже, не купувайте такива коли на жените си

Range Rover Evoque е мечтата на много дами и ако вашата недвусмислено ви намеква за такова возило, но вие нямате нужните средства, то недейте да прибягвате към ментето Landwind X7. Това е все едно да й подарите китайски iPhone с антена и четири SIM карти.

Розов УАЗМъже, не купувайте такива коли на жените си

Дамата ви мечтае за всъдеход, за да може да гледа отвисоко и да се чувства премиум. В същото време тя иска "джипката" да е дамска, тоест боядисана в подходящ за нея цвят. Да купите обаче розов УАЗ... Знайте, че тя никога няма да ви прости това.

Рат тунингМъже, не купувайте такива коли на жените си

За мнозина от мъжете изкуственото състаряване на автомобили е мода, на която не могат да устоят, но жените едва ли разбират това модно течение. Ако и подарите, дори и чисто нова кола, покрита с ръжда е все едно да й подарите самобръсначка.

Златен ЗАЗМъже, не купувайте такива коли на жените си

Много префърцунени дами си мечтаят за златен автомобил, но той в никакъв случай не трябва да е ЗАЗ и друг ценово подобен автомобил. Ако за вас този автомобил е шедьовър и сте достатъчно смел, то подарете и го. После ще ни разкажете какво е последвало.

ВАЗ-2108Мъже, не купувайте такива коли на жените си

Символиката на цифрите е важна за жените, а моделният номер на тази Лада е идеален за подарък за 8 март. Само че колата не е. Хубаво е да има символика, но по-добре се ориентирайте към BMW 8 серия. Няма как да сбъркате.

Наточен хечбек с механични скоростиМъже, не купувайте такива коли на жените си

Renault Clio RS, Opel Corsa OPC и подобни са идеален подарък за вашата дама. В много случаи обаче, механичните скорости ще донесат много главоболия, както на вас, така и на половинката ви. Така че се ориентирайте към такива коли с автоматик.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мартин

    29 19 Отговор
    Хахах, интересно материалче и супер подборка. Купувайте такива, само ако искате да се развеждате.
  • 2 Спиро

    20 14 Отговор
    За ладата.. не можах да разбера за каква символика в цифрите става въпрос?
    Може ли някой да обясни??:)

    Коментиран от #4, #10

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ицката

    11 5 Отговор

    До коментар #2 от "Спиро":

    8 март 2018. Готина статийка, забавна :)
  • 5 Йес

    5 22 Отговор
    Пред индииския Рейндж,сериозно бих проверил китаеца.Клио механика е хубава ,лека за управление турска кола.Слаба ламарина и лош автоматик.Малката сапунерка с мишия тунинг е страхотна,но само заради тунинга.

    Коментиран от #6

  • 6 Караиванов

    11 3 Отговор

    До коментар #5 от "Йес":

    Така мислим ние мъжете, но жените са на противоположното мнение, за това послушай съветите на тази статия и ще живееш доста по-спокойно.

    Коментиран от #7

  • 7 Оги

    13 8 Отговор

    До коментар #6 от "Караиванов":

    Статийката е супер. Обаче подбора ме поразсмя. Зависи от средата...на живота. Има кокони дето се фукат с Порше Кайен и се движат само по градски и междуградски асфалт. напълно безсмисленна мощност, просто фукария. Простотията на Ганьовеца стана същата като тази на много рапъри - поналеят пари и се праснат в някой гигантски Хамър. заразно нещо е простотията... Колата е според нуждите. Ако човек пътува на дълъг път и главно по асфалт, трябва му стабилна икономична здрава и удобна кола, може и седан. Ако пътува по коларски трасета в планините трябва му СУВ или джип. Ако пътува в града без товари трябва му малка икономична и маневренна кола. така и не видях какво им е лошото на описаните автомобили? Трябва жените, на които подаряваш кола или да са проститутки и да искат нещо лъскаво или да са малоумни и да не знаят какво да правят с колите. Всяка от тези машини е доста добър помощник при определени условия. Даже китайското менте на Евоук четох в един сайт показва доста издръжливост. И как иначе? Нали гигантите произвеждат в Китай, тия усвоиха технологиите и сега си правят сами каквито искат. само бай Ганьо все осмива другите май? Дори 2108 не е съвсем лоша кола. Един съсед само такива кара от известно времве купува ги по около 500-600 лева позапазении кара и продава на скрап или на части. Каза, че е доволен, леки са, маневренни, не видях ръжда по пода и калниците и праговете, вършат работа. Всеки според нуждите си.... не виждам примерно тук Тико? Отличен
  • 8 име на гост

    24 4 Отговор
    Въпросното клио спорт се предлага само и единствено с автоматична скоростна кутия!!!
  • 9 Vasik Atanasova

    41 16 Отговор
    доста тъпа статия
  • 10 NIKI

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Спиро":

    Това е ЛАДА 8-ца
  • 11 Зельоная марка

    10 11 Отговор
    Имаше виц за някакъв пич като Оги, който поканил някаква женска на питие в бара. Пита я:
    - Какво ще пиеш?
    Онази:
    - Уиски!
    - А, няма "не искам", поне една бира ще пиеш!

    Философията на някои образи тук е прозаична. Щели да използват колите според предназначението. Да, ама не, както твърдеше Петко Бочаров. Джиповете само за офроуд ли се ползват? Половината "паркетници" ги изкарай на разкалян терен и после ще викаш някой с трактор да те дърпа, защото предназначението им е за градско/извънградско все хубави пътища. Пък и съвременната жена получава често по-стабилни и високи доходи от мъжа до нея. Как ще я впечатлиш със заплата като нейната? Нали ще си търси някой още по-успешен и добре заплатен?
  • 12 Оги

    41 7 Отговор
    Ами да си търси, бе, човек! Тъкмо ще ме отърве от една проститутка женена само за пари за мен, няма какво да се ядосвам даже. То жена ли е, дето за няколкостотин лева те заряздва като парцал? Ами да си върви, такива проститутки под кол и въже каквито искаш! ти какво? Да не мислиш, че ще рева за жена, дето не и пука за мен? Ами 1 път сев любих ревах, срам не срам, като се влюбиш така става. Повече обаче няма! Поумнях и видях, че след като те няма зда нищо освен за донор за пари и секс да си върви! Старите вървяха до конете на мъжете си, заедно с тях, минаваха преходи прец Алпите и не мрънкаха, сегашните 98% кифли ще те зареже ако не я вземеш от входа на къщата, ами с 10 метра по-надолу? Не ми трябва такава жена, влачете си ги, д0а са ви честити такива скубачки! затова и не се ожених досега - онези която ме обичаше аз се бях влюбил в друга и отминах, а тези останалите са повърхностни гледат само ен Мъней и вещите. Един потоп едно земетресение потапя и банки и къщи и коли и нищо нямаш освен себе си. Какво, няма ли да ме обича тогава? Ами да се разкарат! не са ми нужни киФлИ! А колкото до колата, тя е вещ за вършене на работа, но доста хора я превърнаха в средство за фукария - вижте ме печеля много какъв гигантски джип или суперкар карам? ето такива манталитети търсят проститутките сега. Нека си търсят намират! Аз не съм от тоя тип. За мен е важен принципа. А той гласи - не е важна марката, важно е да върши работа! дали Опел дали Лада дали Додж, трябва да ми
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 незнайко

    22 33 Отговор
    Автоматиците са за тъпите АМЕРИКАНКИ, които не знаят кое е ляв и десен крак ! Няма състезателен автомобил с АВТОМАТ !
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Терцел

    8 1 Отговор
    Няма значение колата, важно е на сенника огледалото да е голямо че е в постоянна употреба
  • 17 Коко

    6 0 Отговор
    Златен ЗАЗ. Супер! Ще го направя.
  • 18 гларус

    9 4 Отговор
    За жена е Хонда Джаз. Изобщо които кара Хонда не мисли занищо друго

    Коментиран от #26

  • 19 Корковата тапа

    18 1 Отговор
    А аз на моята и подарих вибратор.
    Харесва ѝ!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Брех

    4 1 Отговор
    Дали може да се види статия (може би в женско списание) "Жени, не купувайте такива коли на мъжете си"?

    М-да, никога. Никога.
  • 22 Варна

    4 0 Отговор
    А бе кой взема РС или ОПС на жена?
    Ако иска да се пребие сама съм съгласен защо го прави, в противен случай често ще ходят до сервиза.
    След 30 години стаж зад вола съм виждал 2 жени които се справяха прекрасно с автомобила... Всички останали по- добре да оставят тази идея че могат да шофират
  • 23 tmv123

    5 1 Отговор
    Аз на моята кола не съм купувал,пък и тя не имала желание!!Ама като гледам сега какви пикли карат коли взели книжка с п...а за един месец ми настръхва косата!!
  • 24 Гост от Несебър

    8 0 Отговор
    Да си пръсне джуките, да си направи скулите, да надуе гърдата... Това е мечтата на всяка втора статистическа к**ва... Сори, истина е. За съжаление искат колите да са лачени, а те са боклуци. Чалгаджииска статия. Да слезете на Земята ;)
  • 25 локомотива

    7 0 Отговор
    по глупава статия не бях чел
  • 26 Беги с таа хонда

    2 4 Отговор

    До коментар #18 от "гларус":

    То който купува хонда, очевидно не е мислил и при покупката на автомобила :D
    Иначе относно статията, забавна е, като цяло и точна в кръга на шегата, но за конкретния "Ратнат" Фолксваген не съм съгласен. Да е някой ръждив Голф 3, да, но в случая говорим за добре направена малка кола, състарена с помощта на патинирано фолио :)

    Коментиран от #28

  • 27 ГОШО

    3 0 Отговор
    ТЪПО!!!
  • 28 Разбирачи

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "Беги с таа хонда":

    Ни съ излагай, бе смърф.
  • 29 Гост

    2 0 Отговор
    Бих взел на гаджето си Лада. И да я удари поне няма да е скъп ремонта а и ще се научи да кара на гаден автомобил и после ще и взема по-луксозен и ще шофира по-лесно. Все пак на колкото по-гадна кола се научиш да караш толкова по-добър шофьор ставаш
  • 30 КакаРада

    3 0 Отговор
    Изсмукано от пръстите!
  • 31 неплатежоспособен

    1 0 Отговор
    Бе какво ше й купувам бе, я да се ориват, коли, диамант, очвк, я един задвратник и обратно от селската паланка, откъде са изпълзяли!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Прост

    1 1 Отговор
    Clio RS на снимката е автоматик и не се предлага с ръчна кутия драги журналя...